Annonce
Sport

Viborg FF-træner har respekt for Hvidovre: Det er bare et godt fodboldhold

Jacob Neestrup har set nok af Hvidovre til, at han ved, at søndagens opgør bliver svært. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Det kan godt være, at Hvidovre er et bundhold lige nu, men Jacob Neestrup har stor respekt for søndagens modstander, som har gode spillere og senest vandt over Esbjerg - i øvrigt fuld fortjent, ifølge VFF-chefen.
Annonce

Fodbold: Viborg FF har haft alt andet end god tid til at forberede sig til søndagens udekamp mod Hvidovre.

Fredag blev tiden brugt på at få armene ned og efterbehandle sejren over Silkeborg - og de små taktiske ting blev der så trænet på lørdag.

Sideløbende har opgaven lydt på at få spillerne gjort fysisk friske nok til at være klar til et opgør, som VFF af erfaring ved bliver svært.

- Det har været let for os at få armene ned. Der er forholdsvis mange i den her trup, som har mødt Hvidovre ude - og de ved, hvad det er for en opgave, som venter os - så det er jeg slet ikke nervøs for, siger cheftræneren, som personligt overværede Hvidovres nylige sejr over Esbjerg og derfor ikke har en sund respekt for bundholdet.

- Det har været afgørende for Hvidovre, at de har fået Avanzini og Magnus Westergaard ind til sidst i transfervinduet. Det har været en dygtig og klog måde at toppe deres hold på, siger cheftræneren.

- Og så er det altså bare et godt hold. Jeg ved godt, at vi skal over på et stadion med otte løbebaner rundt om - og det ligner måske ikke alverden, men det er gode spillere, som de sender på banen, siger Jacob Neestrup, som kan mindes kampene fra sidste sæson, som var alt andet end lette for VFF.

Annonce

Rotation kan komme i spil

Der er ingen tvivl om, at VFF brugte mange kræfter i Silkeborg torsdag aften, men Viborg-træneren både tror og håber, at VFF efterhånden har fået oparbejdet en erfaring, der gør det lettere at spille hver tredje dag.

- Så jeg håber da ikke, at det spiller ind. Det handler om, at vi skal bruge to en halv dag på at forberede os bedst muligt. Det er selvfølgelig en fordel, at de igen har spillet to dage tidligere end os i den seneste runde, men det er sådan, det er, siger han.

Træneren forventer derfor ikke, at VFF kommer til at angribe kampen på en anderledes måde end vanligt.

Casper Gandrup er en af de spillere som kan blive bragt i spil mod Hvidovre. Arkivfoto: Johnny Pedersen

- Vi skal bruge alle elementer i vores spil mod Hvidovre. Der har været perioder, hvor vi har været meget på bolden, og hvor vi pressede højt. Men Hvidovre er faktisk et af de hold i rækken, som har bolden meget. Faktisk markant mere end os, så der kommer mange kampbilleder undervejs. Det handler om, at vi skal prøve at tage deres styrker ud, mens vi skal sætte vores egne i scene, siger Jacob Neestrup.

Selv om VFF er ramt af skader, så sidder der unge spillere som Casper Gandrup, Sofus Berger og Magnus Kaastrup klar til at bringe noget frisk energi ind på holdet, og det er en overvejelse at rotere en smule i formationen.


Det har været let for os at få armene ned. Der er forholdsvis mange i den her trup, som har mødt Hvidovre ude - og de ved, hvad det er for en opgave, som venter os

Jacob Neestrup, Viborg FF-træner


- Vi overvejer helt sikkert om vi skal have fornyet friskhed ind. Der er Magnus Kaastrup en mulighed, ligesom Gandrup og Sofus Berger er det til de offensive positioner, så det er noget, som vi tænker over - og så tager vi en vurdering engang før kampen.

- Vi skal også hele tiden finde den rette balance mellem at rotere og holde fast i stabiliteten. Men vi har vist, at vi godt kan rotere på et par pladser, så det kan være, at vi gør det igen, men det kan også være, at vi kører samme hold som sidst, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Flid for et godt formål

Annonce