Annonce
Viborg FF

Viborg FF-træner om fredagens modstander: Hvidovre er sat op til at spille på udebane

Viborg FF's cheftræner Lars Friis forventer, at Hvidovre kommer til Viborg med masser af energi og lyst til at jagte tre point. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Hvidovre har hentet 16 ud af klubbens 19 point i sæsonen på udebane. Og Viborg FF-træner Lars Friis forventer, at københavnerklubben kommer til Viborg for at jagte den spinkle chance for at komme med i top seks.

Fodbold: Hvidovre kan på en måde betegnes som sæsonens positive overraskelse.

Fredagens VFF-modstander var af rigtig mange udpeget til at være et af den stærke rækkes svageste hold, og var derfor sammen med Skive favorit til en af de to nedrykningspladser.

Og Hvidovre indledte da også sæsonen som et hold, som var på vej ned i 2. division.

Efter syv kampe havde Hvidovre blot tre point, men så tog holdet pludselig til Esbjerg og vandt.

Og siden har den gamle traditionsklub høstet rigtig flot med point - navnlig på udebane, hvor det siden også er blevet til blandt andet en sejr i Fredericia.

Og derfor er københavnerklubben nu kravlet op på en niendeplads med 19 point.


Det er et hold, som er sat op til at skulle spille på udebane med de dyder, som det besidder

Lars Friis, cheftræner Viborg FF


Lars Friis vil helst ikke underspille, hvis det ikke er nødvendigt, men han betegner ikke desto mindre fredagens opgave som en svær opgave, da Hvidovre har hentet 16 ud af de 19 point på udebane - og dermed er et hold, som fungerer godt væk fra eget stadion.

- Det er et hold, som er sat op til at skulle spille på udebane med de dyder, som det besidder. Og så tror jeg, at HIF har haft fordel ved, at der ikke har været tilskuere på stadion, når de har spillet på udebane. De ville i hvert fald få et større tryk mod sig, hvis vores fans var der, siger cheftræneren.

Han ser Hvidovre som et af de hold, som virkelig gerne vil spille god og seværdig fodbold, og så har han set, at det er et hold, som gerne vil tromle fremad i presset, hvilket let kan blive en stressfaktor.

- Og jeg kan se, at de undervejs i sæsonen har drillet mange tophold, siger Lars Friis, som formentlig også er blevet informeret om, at det kun var med det yderste af neglene, at VFF vandt det omvendte opgør i Hvidovre på en sen straffesparksscoring af Jakob Bonde.

Træneren forventer derfor endnu en intens affære, hvor Hvidovre vil jagte den spinkle mulighed, som holdet fortsat har for at komme med i top seks - og dermed være fri af nedrykningsrisikoen.

- Så jeg forventer, at de kommer til Viborg efter tre point. Så det kan godt blive en rigtig livlig kamp, siger cheftræneren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce