Annonce
Viborg FF

Viborg FF vandt generalprøven

Christian Sørensen blev matchvinder mod Skive IK. Foto: Johnny Pedersen
I opstartens sidste testkamp sejrede Viborg FF med 1-0 på hjemmebane over Skive IK. Matchvinder blev Christian Sørensen med et mål i slutningen af første halvleg.

Viborg: Jacob Neestrups tropper spillede lørdag eftermiddag den sidste testkamp, inden det går løs i 1. division mod FC Roskilde på fredag.

Viborg FF's modstander på hjemmebane var divisionskollegaen Skive IK, som i sidste sæson sluttede som nummer et i 2. division.

Opgøret mellem de to naboklubber sluttede 1-0 på et mål af Christian Sørensen efter 38. minutter.

Viborg FF stillede op uden målmand Ingvar Jónsson, som ifølge VFF har været ramt af sygdom. Også Christian Moses, Jakob Bonde og Emil Scheel var helt uden for truppen. De to førstnævnte er småskadede, mens Scheel er i en genopbygningsfase.

Annonce

Kampen i tal

Viborg FF - Skive IK 1-0 (1-0)

Mål: 1-0 Christian Sørensen (38.)

Advarsler: Simon Trier, Lars Kramer, Frederik Brandhof, Jeppe Grønning

VFF's startopstilling (4-2-3-1): Can Dursun (46. Lucas Lund) - Mikkel Knudsen, Simon Trier (46. Nikko Boxall), Lars Kramer, Alexander Fischer (84. Jacob Dehn) - Frederik Brandhof, Jeppe Grønning - Christian Sivebæk (46. Tobias Bech), Christian Sørensen (78. Mads Kjellerup), Jeff Mensah (76. Casper Gandrup) - Mikkel Agger (69. Jonatan Frimann)

Flere muligheder til hjemmeholdet

Viborg FF begyndte stærkt mod Skive IK og kom frem til tre pæne chancer i kampens indledning.

Først var det Christian Sørensen, som efter fem minutter fandt Jeff Mensah i dybden i venstre side, og han spillede fladt ind til Christian Sivebæk, som afsluttede lige forbi mål.

En håndfuld minutter senere fik hjemmeholdet udbytte af et højt pres. Anfører Jeppe Grønning erobrede bolden med en effektiv glidende tackling, og Christian Sørensen fik tilkæmpet sig et frispark. Det sendte han selv mod mål, Skive-målmanden kunne ikke holde bolden, og så var Lars Kramer tæt på at prikke den ind.

Kort efter tørrede Mikkel Agger udeholdets store midterforsvarer Magnus Jensen i venstre side. VFF-angriberen sprintede af sted, tog et træk forbi Skive-anfører Christoffer Østergaard, og afsluttede fladt mod den fjerneste stolpe, men desværre for VFF ramte bolden opstanderen i stedet for at gå i mål.

Herefter kom kampen ind i et dødvande i en længere periode, hvor hjemmeholdet havde bolden meget uden rigtig at komme frem til noget. Til gengæld var defensiven solid og holdt Skive IK fra nævneværdige muligheder.

Efter 38 minutter kom første halvlegs enlige scoring. Jeppe Grønning slog en præcis aflevering til Alexander Fischer, som hurtigt spillede bolden videre til Christian Sivebæk. Han sendte kuglen videre til Christian Sørensen, som fra kanten af feltet krøllede den i mål med venstrebenet.

1-0 til Viborg FF ved pausen.

Samme kampbillede

Viborg FF indledte anden halvleg med at true gæsternes mål to gange. Christian Sørensen fandt Mikkel Agger, som vendte rundt og sparkede snert forbi mål.

I det 52. minut var det så Agger og Jeff Mensah, som kombinerede, men sidstnævnte måtte se sin afslutning fra en spids vinkel blive blokeret af målmanden.

Kampbilledet i anden halvleg var det samme som før pausen. VFF var bedst på bolden og havde den klart mest, men uden ligefrem at vade i chancer.

Skive IK havde fortsat meget lidt at byde på offensivt. Et frispark i en farlig position samt et par hjørnespark var, hvad udeholdet kom frem til.

I de sidste 20 minutter faldt tempoet markant, og der var langt mellem snapsene.

Viborg FF vandt fortjent 1-0 og kan nu glæde sig til sæsonpremieren i 1. division mod FC Roskilde.

Foto: Johnny Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Løbestart: Så er Avis-maraton i gang

Viborg

Idolplakater kan være værdifulde

Leder

Lærte I da slet ikke noget af Unoden?

Viborg FF

Masser af arbejde til sportschefen: Prøvespillere vender hjem til Viborg uden kontrakt

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];