Annonce
Viborg FF

Viborg FF viser tænder - henter én af 1. divisions store profiler

Christian Sørensen skifter til Viborg FF, hvor han har fået en treårig kontrakt. Foto: Morten Pedersen
Christian Sørensen er klar til at trække den grønne Viborg FF-trøje over hovedet. Han har skrevet en treårig kontrakt med sin nye klub.

Viborg: I foråret meldte Christian Sørensen klart ud, at han skulle spille i Superligaen i næste sæson, men sådan kom det ikke til at gå.

Det er nemlig Viborg FF, som har sikret sig den 26-årige offensivspiller på en treårig kontrakt.

Christian Sørensen har siden februar 2017 spillet for FC Fredericia, hvor han med sit stærke venstreben har været en af profilerne i 1. division.

- Christian er en dynamisk midtbanespiller, der er teknisk dygtig, sparker godt og tænker offensivt. Han var en profil i rækken for Fredericia, og vi tror på, at vi kan løfte ham endnu højere. Hans personlighed passer godt ind her, og han er vildt opsat efter at komme til Viborg, så vi glæder os rigtig meget til at se ham i den grønne trøje, siger Viborg FF's sportschef Jesper Fredberg i en pressemeddelelse.

Christian Sørensen kan bruges på begge kanter, men han vil helst spille centralt på 8'er-positionen.

- Jeg skal ind og bidrage som kreativ midtbanespiller, gøre mine medspillere gode, og så håber jeg også på, at jeg selv kan være kampafgørende, siger Christian Sørensen, som blev meget glad, da Viborg FF henvendte sig.

- Viborg FF er en stor klub, og jeg skulle ikke tænke i lang tid, da jeg hørte om interessen. Jeg har fået et super indtryk af det hele. Det er en klub med gode faciliteter, det er meget ambitiøst og seriøst, og jeg glæder mig egentlig bare helt vildt til at komme i gang, siger den nye VFF-spiller i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce