Annonce
Viborg FF

Viborg FF viste fin form trods nederlag i træningskamp

Viborg FF spillede fredag eftermiddag årets første træningskamp. Foto: Axel Schütt
Viborg FF spillede fredag eftermiddag årets første træningskamp, da holdet var en tur i Aarhus for at møde Superligaens aktuelle nummer tre, AGF.
Annonce

Aarhus: Nu er forårsforberedelserne for alvor i gang. Viborg FF og AGF stødte sammen på Fredensvang fredag eftermiddag, og selvom de grønklædte i store dele af opgøret havde spilovertaget, blev det alligevel til et nederlag mod superliga-mandskabet, som vandt med 2-1.

Og det var da også GF'erne, som kom bedst ud til kampen. Efter 11 minutters spil løb Casper Højer sig fri i venstre side. Han smækkede et indlæg ind i boksen, og her kunne Patrick Mortensen snitte bolden i mål ved forreste stolpe.

Herfra begyndte VFF at være meget på bolden, og når AGF fik kuglen på fødderne, kunne VFF med sit høje pres relativt nemt generobre. Gæsterne havde dog ganske svært ved at spille sig til chancer i åbent spil.

Efter en halv times spil lugtede det lidt af en udligning. Nyerhvervede Frans Putros tog sig af et frispark på kanten af AGF-feltet. Han sparkede til forreste stolpe, men AGF-keeperen fik med nød og næppe reddet.

VFF fortsatte med at være på bolden, og især unge Sofus Berger Brix var i fint spilhumør, men tæt på kom udeholdet ikke.

Der blev gået til stålet i første halvleg. Foto: Axel Schütt
Annonce

Intensiteten dalede efter pausen

VFF skiftede hele holdet - på nær Mads Knügle i målet - i pausen. De grønblusede fortsatte med at være mest på bolden, men det var som om, at intensiteten i opgøret svandt en smule. Det begyndte mere at lugte af en træningskamp, mens der i første halvleg var fin tænding.

Gæsterne havde fortsat svært ved at spille sig til noget i det åbne spil, og det var faktisk AGF, som var tættest på en scoring. Få minutter inde i halvlegen slap De Hviie fri, men Mads Knügle kom flot ud af sit mål, hvor han bremsede GF'erens halve friløber.

Det spilmæssige overtag lå på VFF-fødderne, men AGF fordoblede sin føring med små 20 minutter igen. Nicklas Helenius steg til vejrs og headede et indlæg i kassen. Århusianerne havde altså en helt anden kynisme i feltet, end den som VFF kunne fremvise.

Jeff Mensah fik pyntet på resultatet med en scoring til sidst, men mere blev det ikke til.

VFF var toneangivende kampen igennem, men skabte for lidt. AGF vandt derfor med 2-1.

AGF - Viborg FF 2-1 (1-0)

Fodbold, træningskamp

Mål: 1-0 Patrick Mortensen (11.), 2-0 Nicklas Helenius (72.), 2-1 Jeff Mensah (88.)

VFF i første halvleg: Mads Knügle - Jacob Dehn, Lars Kramer, Frans Putros, Christian Sørensen - Jeppe Grønning, Mads Aaquist, Sofus Berger Brix - Christian Sivebæk, Alassana Jatta, Casper Gandrup

VFF i anden halvleg: Mads Knügle - Alexander Fischer, Nikko Boxall, Simon Søndergård, Mikkel Knudsen - Mads Søndergaard, Frederik Brandhof, Jakob Bonde - Jeff Mensah, Albion Avdijaj, Shelove Achelus

Sofus Berger Brix spillede godt i de 45 minutte, han fik på banen. Foto: Axel Schütt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce