Annonce
Viborg

Viborg FH fik en dukkert i sæsonpremieren - var et fysisk skridt bagud

Viborg FH indledte sæsonen med et klart nederlag til Aars. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg FH indledte tirsdag aften den nye sæson med et nederlag mod Aars, der især fysisk overmatchede de lokale talenter.
Annonce

Håndbold: Efter et lille halvt års tid uden tællende kampe kunne U17-drengene fra Viborg Forenede Håndboldklubber (Viborg FH) tirsdag aften tage hul på en ny sæson.

Hjemme i Liseborghallen blev det dog til en dukkert i sæsonpremieren, som Aars vandt med 33-26.

Træner Ole Bitsch var klar over, at Aars var et af rækkens stærkere hold - og han var forberedt på, at det kunne blive en svær aften.

- Vi kom godt afsted i kampen, og var okay med i første halvleg, men så må jeg sige, at vi faldt sammen i anden halvleg, hvor vi simpelthen ikke stod distancen rent fysisk, sagde VFH-træneren.


Det var en god øjenåbner, som viste os, at vi har noget at arbejde på

Ole Bitsch


- Det kan være godt for drengene, at de på den her måde fik at se, hvad der skal til rent fysisk for at være med, for vi var bare et fysisk skridt bagud, sagde Ole Bitsch, som pegede på, at det var tydeligt i duellerne, at Aars havde overtaget - og det var både defensivt og offensivt.

- Vi tog ikke de konfrontationer, som vi skulle, og vi kom slet ikke hurtigt nok i offensiven. Så det var en god øjenåbner, som viste os, at vi har noget at arbejde på, sagde træneren, som blot mener, at nederlaget er med til at give spillerne en bevidsthed om, at det kræver hårdt arbejde, hvis man skal begå sig i 1. division.

Og det tilmed i en række, som Ole Bitsch vurderer som værende hamrende stærk.

Nu krydser han fingre for 14 gode dage, hvor VFH kan få trænet igennem, så holdet kan stå skarpere til næste kamp.

- Resultatmæssigt er vores mål, at vi kan drille de helt gode hold i rækken, og vi håber, at vi kan kvalificere os mindst til 1. division A efter jul, hvilket vil sige, at vi skal ramme en tredje-fjerdeplads. Men det kommer til at blive hårdt arbejde, for der er virkelig mange gode hold i den her række, sagde han.

Viborg FH-Aars 26-33

Håndbold, U17-drenge, 1. division

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce