Annonce
Viborg

Viborg FH hentede sejren i sidste sekund

Viborg FH hentede en sejr, da holdet spillede ude mod HF Mors lørdag aften. Arkivfoto: Morten Dueholm
Det var først på et straffekast efter tid, at Viborg FH fik hevet sejren i land.
Annonce

Håndbold: Viborg FH's U19-hold kom nok engang ud på den gode side efter en tæt afslutning.

I udekampen mod HF Mors lykkedes det at hive to point med hjem, men de kom først i hus, da VFH scorede på et straffekast, som blev tilkæmpet i kampens allersidste sekund.

- Det var faktisk lidt mærkeligt, for vi havde fornemmelsen af, at vi havde overtaget, og det havde vi også på måltavlen, hvor vi førte med et par mål igennem store dele af kampen, men det blev altså voldsomt spændende til sidst, sagde træner Jens Christian Bräuner efter kampen.

Der var lidt stillingskrig i starten, men VFH satte sig på opgøret via et fint forsvarsspil. Udfordringen var at udnytte chancerne, og det betød, at man ikke rigtig fik trukket fra.


Nu har vi haft tre kampe, som vi har vundet med et enkelt mål. Så vi er næsten ved at være vant til det.

Jens Christian Bräuner, træner Viborg FH U19


Og til sidst kom HF Mors så tæt på, at det gav en gyserafslutning. VFH brændte med et minut igen og med stillingen 25-25.

Det gav hjemmeholdet en chance for at afgøre det. HF Mors smed dog bolden væk med 10 sekunder igen. VFH fik sat fart - og en fløj blev revet ned, hvilket gav det korrekte straffekast, som så blev udnyttet til at score sejrsmålet til 26-25.

- Nu har vi haft tre kampe, som vi har vundet med et enkelt mål. Så vi er næsten ved at være vant til det. Men vi har vist os at have en god mentalitet når det spidser til - man kan sige, at vi tør vinde kampene, da vi ikke er bange for at tage chancen, sagde træneren.

HF Mors2-Viborg FH 25-26 (11-13)

Håndbold, U19-herrer, 1. division:

Mål for Viborg FH: Jakob Clausen 6, Mads Kirk 5, Mads Larsen 5, Livio Klausen 3, Lucas Trier 2, Mathias Lykke 2, Rasmus Antonsen 1, Kristoffer Kirkegaard 1, Nikolaj Jakobsen 1

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce