Annonce
Håndbold

Viborg FH måtte bøje sig for et bedre hold på dagen

Viborg FH måtte give fortabt mod HF Mors/Skyum. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg FH havde 20 mindre gode minutter mod puljens nummer et, HF Mors/Skyum, og så var sejren langt uden for rækkevidde. Hjemmeholdet vandt med 33-26.
Annonce

U17-drenge, 1. division: Efter den flotte sejr over Aalborg Håndbold skulle Viborg FH forsøge at følge op med to point i den svære udekamp mod puljens nummer et, HF Mors/Skyum.

En dårligt start på begge halvlege gjorde imidlertid, at Viborg FH aldrig var i nærheden af at slå topholdet.

- De første 10 minutter af begge halvlege tabte vi vel samlet med 10-12 mål. Så de to perioder blev rigtig dyre for os. Mors-spillerne kom med et gevaldigt tryk, og der var ikke noget at indvende mod deres sejr. Vi mødte et bedre hold, og vi havde især svært ved at styre de to stærke individualister, Mads Svane Knudsen og Anders Hyldal, som var et niveau over os, sagde Viborg FH-træner Ole Bitsch.

Viborg FH havde mod Aalborg rigtig godt fat forsvarsmæssigt, men det blev aldrig tilfældet tirsdag aften.

- Det er to forskellige modstandere. Aalborg er mere tungt spillende, mens Mors spiller i et højere tempo og er hurtigere på fødderne. Jeg synes, at vi gav alt i 40 minutter, men det er ikke nok mod sådan et hold, sagde Ole Bitsch.

Drømmen om at komme med i ligaen efter jul bliver nu svær at opfylde for Viborg FH. Kun de to bedste hold i puljen kvalificerer sig, og Viborg FH er i øjeblikket tre point efter Aalborg og fire efter HF Mors/Skyum - og har tilmed spillet en kamp mere.

Viborg FH har seks point tilbage at spille om og skal realistisk set konkurrere med de øvrige tre hold i puljen om to pladser i 1. division A.

- Vi kæmper stadig for liga-muligheden, men det er vigtigt for os, at vi i hvert fald kommer med i 1. division A efter jul, sagde Ole Bitsch.

HF Mors/Skyum - Viborg FH 33-26

Håndbold, U17-drenge, 1. division

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Adventistkirken i Viborg fylder 100 år

Annonce