Annonce
Håndbold

Viborg FH's andethold stjal rampelyset i sidste spillerunde

Viborg FH får to U17-hold i 1. division efter jul. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg FH får to hold i 1. division på U17-niveau efter jul. Klubbens andethold overraskede og vandt sin pulje.
Annonce

U17-drenge, 1. division: Viborg FH's bedste U17-drenge havde kun æren at spille for i den sidste kamp inden jul. Gæsterne fra Ikast Håndbold skulle til gengæld bruge en sejr for at følge med Viborg FH i 1. division A, og den fik de. Ikast vandt med 29-25.

- Det skal ikke være nogen undskyldning for, at vi tabte, men jeg kunne godt mærke på drengene, at de manglede de sidste procenter i forhold til, hvis der havde været noget på spil. Samtidig synes jeg, at der var virkelig meget kvalitet hos Ikast, sagde træner for Viborg FH, Ole Bitsch.

- Det var også fint nok, at drengene fik et rap over nallerne. Så kan de se, at der skal arbejdes stenhårdt for at lykkes med tingene på det her niveau, konstaterede træneren.

Viborg FH var bagud med fem mål ved pausen, men fik ret hurtigt lukket hullet i anden halvleg, men Ikast-spillerne var skarpest til sidst.

Det blev således til en tredjeplads i 1. division, pulje 1, og efter jul skal Viborg FH's førstehold spille i landets næstbedste U17-række.

- Vi glæder os til at spille i 1. division A, hvor der vil være kampe med fuld blæs på. HF Mors/Skyum, ØBG Silkeborg og Fredericia HK er toppen af poppen på U17-niveau i Jylland i denne sæson, mens nummer 4 til 12 efter min mening er meget lige, så vi bliver matchet rigtig fint efter jul, sagde Ole Bitsch.

Annonce

Stærkt andethold

Viborg FH kan glæde sig over, at det lykkedes klubbens andethold at stryge til tops i 2. division og derfor skal prøve kræfter med 1. division B efter julepausen.

- Det er noget af en præstation, og jeg havde ikke regnet med det. De har gjort det enormt godt, og de fleste bærende spillere på andetholdet er førsteårs U17-spillere. Det lover godt for næste sæsons U17-hold, og spillerne på andetholdet får nu de optimale udviklingsbetingelser, sagde Ole Bitsch.

Viborg FH's tredjehold var tæt på at spille sig i 2. division, men tabte den afgørende kamp på hjemmebane med 23-27 til Randers KFUM.

- Alt i alt synes jeg, at vi har haft en mere end godkendt første halvsæson i Viborg FH, sagde Ole Bitsch.

Viborg FH spiller på tirsdag pokalkamp mod HEI/VRI - holdet, som med Viborg FH's nederlag til Ikast Håndbold gik glip af en plads i 1. division A.

Viborg FH - Ikast Håndbold 25-29 (11-16)

Håndbold, U17-drenge, 1. division

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Måske kan vi nå at redde landsbyerne

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Navne

Loge-bror i imponerende 50 år

Annonce