Annonce
Viborg

Viborg FH slap fra Herning med to point efter nervøs sæsonpremiere

Viborg FH's håndboldherrer indledte sæsonen med en sejr. Arkivfoto: Morten Pedersen
Viborg FH's 3. divisionsherrer åbnede sæsonen med en sejr, men det holdt hårdt i udekampen mod HC Midtjylland 2.
Annonce

Håndbold: Det blev til en sejr på 30-28 til Viborg FH i sæsonpremieren i 3. division, men det holdt hårdt for de ambitiøse håndboldherrer i udekampen mod HC Midtjylland 2.

I første halvleg holdt VFH HC Midtjylland nogenlunde stangen i forsvaret, men holdet havde til gengæld noget sværere ved at omsætte angrebene til scoringer, da der blev lavet for mange fejl i den ende.

- Vi førte dog med et enkelt mål ved pausen, men vi sad også og talte om, at vi altså kunne gøre det bedre, sagde cheftræner Steen Sinding, som fik endnu mere at spekulere over i løbet af anden halvleg.

- Vi fik aldrig vores 6-0-forsvar til at køre, og samtidig var der mange andenbolde og tilfældigheder, som havnede hos HC Midtjylland - og vi kan roligt sige, at vi aldrig havde fornemmelsen af, at vi stod godt i forsvaret, sagde træneren, som kunne se HC Midtjylland tage føringen undervejs i halvlegen.

Heldigvis for VFH lykkedes det i anden halvleg at få angrebet til at fungere. Scoringerne blev sat ind - ikke mindst af en stærk debutant i Chris Hannibal på højrefløjen, mens stregspillerne Mads Oxbøll og Jonas Krogsgaard også var flittigt scorende - og det blev afgørende for, at VFH endte med at hive sejren hjem.

- Det holdt hårdt, men vi har stadig en del nye spillere, og der er nok stadig nogle aftaler og løbebaner, som skal pudses af - og så kunne vi også godt mærke, at der var nogle startnerver hos flere af spillerne. Men vi vandt på en dårlig dag, og det er ikke så skidt, sagde Steen Sinding.

HC Midtjylland 2-Viborg FH 28-30

Håndbold, 3. division, herrer

Mål for VFH: Mads Nielsen 6, Chris Hannibal 5, Jonas Krogsgaard 4, Mads Oxbøll 4, Anders Aalkjær 4, Rasmus Wilbek 2, Christian Martinussen 2, Morten Post 1, Rasmus Sørensen 1, Livio Klausen 1


Vi vandt på en dårlig dag, og det er ikke så skidt

Steen Sinding
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Fra storebror til lillebror: Benny Engelbrechts biografi er en "kærlig, broderlig hilsen"

Sport For abonnenter

Viborg FF's vej til sydafrikansk landsholdsspiller og mange nye fans

Sport

Officielt: Viborg FF må suspendere billetter og lukker kun 500 tilskuere ind til Skive-kamp

Annonce