x
Annonce
Håndbold

Viborg FH taber for tredje gang i træk: Træner savner mandsmod

Viborg FH har blot vundet én ud af fire kampe i 2020. Arkivfoto: Morten Dueholm
2020 har foreløbigt ikke artet sig, som Viborg FH på forhånd havde håbet på. Torsdag aften led U17-talenterne tredje nederlag på stribe.

U17-drenge, 1. division A: For tredje gang i træk måtte Viborg FH's bedste U17-drenge gå tomhændede fra en håndboldkamp. Denne gang var det Ikast Håndbold, som overvandt den viborgensiske talentsatsning. Ikast vandt med 28-26.

I de to foregående nederlag har Viborg FH smidt kampene fra start med horrible indsatser i første halvleg. Torsdag aften meddelte cheftræner Ole Bitsch, at der var tænding på VFH-drengene fra start, men en dårlig periode på 10 minutter midt i første halvleg gav Ikast et forspring, som ikke blev indhentet igen.

- Vi fik en down-periode, da vi kom bagud i første halvleg. Men som jeg sagde til drengene ude i omklædningsrummet, så er det at komme bagud i en håndboldkamp den mindste udfordring, som de kommer ud for i løbet af deres liv. Det duer ikke, at de stopper med at tro på tingene, sagde Ole Bitsch, som på trods af nederlaget kunne glæde sig over flere gode elementer.

- Langt hen ad vejen var vi fint med. Specielt Nikolai Jakobsen på stregen og Mikkel Ladefoged på venstre fløj gjorde det godt i dag. Men jeg kunne godt tænke mig, at flere præsterede på et højt niveau gennem hele kampen. Der var for mange udfald, fortalte cheftræneren.

Viborg FH har nu spillet fire kampe i 1. division A. Foruden nederlaget mod Ikast, har de hvidblusede tabt til Skjern og TTH Holstebro, mens AGF/Viby blev besejret i første runde.

Viborg FH - Ikast Håndbold 26-28 (10-15)

Håndbold, U17-drenge, 1. division A

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Glade gensyn med Camilla

Leder

Unormale tider - unormale løsninger!

Annonce