Annonce
Viborg

Corona-situationen følges nøje: Viborg har øjnene rettet mod nabokommunerne

Mundbind er blevet en del af dagligdagen i Aarhus. Foto: Flemming Krogh
Corona-smitten i flere af Viborgs omegnskommuner stiger med voldsom hast. Viborgs kommunaldirektør anser det for meget sandsynligt, at også Viborg vil opleve noget lignende.
Annonce

Viborg: Lige nu og her tages der fra rådhuset i Viborg ikke skrappere midler i brug for at begrænse smitten med corona-virus.

- Det er vel at mærke lige nu. Tingene udvikler sig så hurtigt, at vi ikke kan forudsige, hvordan situationen er om 24 timer, siger Lasse Jacobsen, kommunaldirektør i Viborg Kommune og spydspids i hele kommunens corona-beredskab.

Han har i sagens natur fulgt udviklingen nøje i Aarhus og senest i Silkeborg, hvor smitten tilsyneladende spreder sig med voldsom hast.

- Det er klart, at vi følger udviklingen i Silkeborg og i Aarhus lige nu, og vi er nødt til at se i øjnene, at vi i Viborg hurtigt kan opleve en spredning i smitten med corona-virus, som den de oplever i disse to byer, siger Lasse Jacobsen.


Det er klart, at vi følger udviklingen i Silkeborg og i Aarhus lige, og vi er nødt til at se i øjnene, at vi i Viborg hurtigt kan opleve en spredning i smitten med corona-virus.

Lasse Jacobsen, kommunaldirektør


Han understreger dog, at Viborg som alle andre kommuner er oppe i et helt andet gear, end man var i begyndelsen af marts.

Annonce

Det vi ved

Kommunaldirektøren har ikke tænkt sig at holde kommunalt ansatte med bopæl i Aarhus eller Silkeborg væk fra Viborgs rådhus eller institutioner i Viborg Kommunes regi.

- Nej, det ser jeg ingen grund til nu, ligesom jeg heller ikke opfordrer viborgensere til at blive væk fra arbejdspladser i de to byer, medmindre altså, at der er gode grunde til det, siger Lasse Jacobsen og føjer til:

- Mit bedste råd lige nu er, at vi alle skærper opmærksomheden på de gode råd, vi kender så godt: Altså at vi holder afstand, at vi er grundige med at vaske hænder og spritte af, og at vi ikke samles for mange på samme sted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Lad os sikre den bedst mulige velfærd

Sport For abonnenter

Følelsen af en god sæsonstart - Viborg FF har lagt godt fra land uden at ramme hverken top- eller bundniveau

Annonce