Annonce
Viborg HK

Viborg HK i hælene på Team Esbjerg: Glad og stolt træner - men plads til forbedring

Viborg HK vandt foran et feststemt publikum. Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix
Viborg HK's træner Jakob Vestergaard roste stemningen i Vibocold Arena, og han var glad og stolt over at vinde topkampen på en dejlig håndbold-aften i egen hule. Men samtidig lagde han ikke skjul på, at han så mangler hos sit hold trods 33-30-sejren over København Håndbold.
Annonce

Viborg: 2020 ser ud til at blive et stort år for Viborg HK. Med sejren på 33-30 over København Håndbold er Viborg HK nu oppe på syv sejre i træk, og onsdagens triumf blev sikret i en intens stemning. 2247 tilskuere var på plads i Vibocold Arena, og de nærmest bar hjemmeholdet fremad.

- Kulissen var fantastisk. Når Vibocold Arena tager sig ud, som den gjorde i aften, så er det bare den bedste hjemmebane, man kan få i Danmark. Kæmpe ros til alle, som har været med til at fylde hallen. Det var en megafed fornemmelse, lige fra vi begyndte at varme op, sagde Viborg HK's cheftræner Jakob Vestergaard.

Jakob Vestergaard var super tilfreds med, at Viborg HK kunne vinde på en aften, hvor arenaen virkelig kogte, men han syntes, at Viborg HK havde alle chancer for at føre med med mere end to mål ved pausen.

- Vi brændte jo otte-ni oplagte chancer, som vi skulle have scoret på, og alligevel havde vi scoret 17 gange efter første halvleg. Min følelse er egentlig, at vi var klart bedre end dem i første halvleg.

Jakob Vestergaard mener, at Viborg HK kan blive endnu bedre. Han var ikke helt tilfreds med forsvarsspillet mod København.
Annonce

Skal kigge på forsvaret

I anden halvleg kom København snigende og nåede op på minus to, og det var først med et par minutter tilbage, at Jakob Vestergaard følte sig sikker på de to point. Og han var efter sejren meget fokuseret på, at Viborg HK står foran et stort stykke arbejde.

- Jeg er meget realistisk omkring, at der er flere ting, som vi skal forbedre, hvis vi skal kunne tillade os at kalde os selv for et tophold i ligaen. Vi er jo glade og stolte over, at vi ligger nummer to i stillingen og på onsdag kan tage til Esbjerg for at møde nummer et, men København scorede alt for mange mål på os i dag, sagde Jakob Vestergaard.

- Vi skal have kittet vores forsvar noget bedre sammen, og vi skal blandt andet se på, hvordan vi får inkorporeret Madeleine Östlund i vores defensiv. Hun var vanvittig dygtig i angrebet i dag, men vi skal have kigget på en type forsvar, så hun kan være noget mere med der - og på den måde få nogle flere minutter på banen, sagde VHK-træneren.

Ligaens førerhold Team Esbjerg tabte onsdag sensationelt til Horsens Håndbold Elite. Dermed er Viborg HK kun tre point efter Jesper Jensens mandskab med seks spillerunder tilbage i grundspillet.

Viborg HK fortsætter sejrskursen i 2020.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce