Annonce
Viborg

Viborg HK ansætter ny kommunikationschef med lokale rødder

Malene Yding begynder den 1. januar som ny kommunikationschef hos Viborg HK. Privatfoto
Fra den 1. januar er det Malene Yding, som skal udfylde rollen som kommunikationschef hos Viborg HK.
Annonce

Ansættelse: Der er så mange gode og stærke historier at fortælle om "verdens grønneste klub".

Og kvinden, som fremover skal være med til at fortælle dem, hedder Malene Yding.

Den 1. januar begynder hun som kommunikationschef hos Viborg HK.

- Det er et drømmejob, hvis man som jeg brænder for kommunikation og markedsføring, og jeg ser det som et privilegie at være med til at videreudvikle Viborg HK, siger den nye kommunikationschef i en pressemeddelelse.

41-årige Malene Yding har igennem de sidste 20 år beskæftiget sig med stort set alle aspekter indenfor PR, kommunikation, marketing og events - senest som underviser i markedsføring hos Viborgegnens Erhvervsråd og Erhvervsakademiet Dania og som selvstændig marktingkonsulent for lokale virksomheder, kultur- og fritidsinstitutioner.

Før det arbejdede hun 10 år hos Scanbox Entertainment, hvorefter hun var i syv år hos F&H Of Scandinavia.


Det er et drømmejob, hvis man som jeg brænder for kommunikation og markedsføring, og jeg ser det som et privilegie at være med til at videreudvikle Viborg HK

Malene Yding, ny kommunikationschef hos Viborg HK


Hun ser frem til jobbet hos VHK, hvor hun skal udvikle kommunikationen og blandt andet fokusere på klubbens samarbejdspartnere og de nye digitale muligheder.

- Kommunikation og markedsføring har ændret sig markant igennem de seneste år. Hvor vi tidligere udelukkende arbejdede med traditionelle markedsføringskanaler som tv, radio og printmedier, er der med digitaliseringen åbnet en verden af nye markedsføringsmuligheder, og det betyder, at selv de virksomheder, der måske ikke ligger inde med store marketingbudgetter, kan opnå meget synlighed ved at inkludere et digitalt fokus, hvis man bare lige ved hvordan, siger hun.

En af hendes målsætninger er, at hun skal hjælpe klubbens samarbejdspartnere til at udnytte de nye digitale muligheder - blandt andet ved at bruge klubbens stærke brand.

- På den måde kan de samarbejdspartnere og sponsorer, som er en livsvigtig del af hele Viborg HK, få mere værdi af deres sponsorat og bruge det til meget mere, end de måske gør i dag, og sammen kan vi fortælle endnu flere gode historier om både klub og spillere, siger Malene Yding.

Hun er født i Ørum og har boet i Viborg i hele sit voksne liv. Hun bor i nordbyen sammen med sin mand og sine to sønner, som begge går i skole på Nordre Skole.

Hun tiltræder i stedet for Kim Pedersen, som har fået job på ambassaden i Oslo.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Pihl: Jeg stemmer imod en rigsretssag!

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Viborg FF For abonnenter

Assistenten var tilfreds efter 2-2 mod AGF: - Fik svar på mange ting

Annonce