Annonce
Sport

Viborg HK-direktør om tv-aflysning: Vi skal se på det med de store briller

Alice Monberg hylder klubbens spillere for at have kvalificeret sig til DM-semifinalerne. Foto: Johnny Pedersen
Viborg HK's direktør Alice Monberg valgte at glæde sig over, at det var en kvalifikation til DM-semifinalerne der lå bag, at TV 2 Sport med kort varsel aflyste transmissionen af slutspilskampen mod Nykøbing.

Håndbold: Viborg HK's hjemmekamp mod Nykøbing blev med kort varsel pillet af plakaten hos TV2 Sport, som ellers havde planlagt at sende kampen.

Og kamptidspunktet blev også rykket fra klokken 20.30 til klokken 17.00.

Det var ærgerligt - men Viborg HK's direktør Alice Monberg havde ingen sure miner over, at en planlagt tv-kamp blev skrottet, da slutspilskampen pludselig var uden reel sportslig betydning.

Annonce

- Jeg synes, at vi skal se på det med holistiske briller. Hvis man tænker på, hvor stor tv-eksponering, vi har fået gennem hele sæsonen, så er det faktisk ekstremt. Vi har fået to en halv gange så mange tv-kampe, som i forrige sæson.

- Selvfølgelig er det ærgerligt, at der sker sådan noget her, men jeg synes, at vi skal se på det med de helt store briller. Vi er videre til DM-semifinalen, hvilket vi er rigtig glade for, så vi vælger ikke at lave et problem ud af det, sagde VHK-direktøren, der efter kampen også kunne glæde sig over, at rigtig mange havde fulgt kampen via den livestream, som klubben fik lov til at stable på benene.

VHK-direktøren vil ikke gøre et problem ud af, at TV2 Sport med kort varsel aflyste en ellers planlagt livedækning af kampen mod Nykøbing. Foto: Johnny Pedersen

- Og at det hele så skete til allersidst - det er bare spillets regler og tilfældigheder, som gør det, sagde hun.

Flytningen af kamptidspunktet medførte lidt ekstra travlhed i klubben, men det blev løst fint.

- Selvfølgelig gav det lidt forskelligt ekstraarbejde, men det er blevet løst fint, sagde Alice Monberg.


Vi er videre til DM-semifinalen, hvilket vi er rigtig glade for, så vi vælger ikke at lave et problem ud af det

Alice Monberg, VHK-direktør


Klubben har i forbindelse med tv-kampe mulighed for at tjene lidt ekstra, så tv-aflysningen ender også med at koste VHK penge.

- Der er noget økonomi i det - selvfølgelig. Men omvendt, så vælger vi at se på det på den måde, at vi i forvejen har leveret mere tv-eksponering til vores støtter, end vi plejer. Så det skal nok gå, sagde Alice Monberg.

Dybt imponeret

Årsagen til hele miseren var selvfølgelig glædelig, da VHK allerede tirsdag aften kunne booke en plads i DM-semifinalerne, hvilket har været et af sæsonens store mål.

- Det er bare fantastisk. Jeg synes, at holdet har gjort det fantastisk, og jeg er dybt imponeret over det, som bliver leveret. Det er flot, fokuseret - og det stråler ud af pigerne, at de bare vil vinde. Og det bliver jo ikke mindre imponerende når vi tænker på, at vi gør det her med et mindre budget end nogle af de andre, sagde VHK-direktøren, som så småt går og drømmer om, at hun i sin debutsæson som direktør kan se holdet høste ædelt metal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce