Annonce
Sport

Viborg HK-direktør om udsigt til medaljekamp med tilskuere - helt fantastisk vigtigt at kunne slutte sæsonen sammen

Det er efterhånden længe siden, at Viborg HK har haft fans i hallen, men det bliver nu igen muligt. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Viborg HK har kun én hjemmekamp tilbage i sæsonen. Men den bliver med tilskuere i hallen, og direktør Alice Monberg er utrolig glad for, at sæsonen på den måde kan sluttes af med en tilbagevenden til normalen.

Håndbold: Det er ganske få dage siden, at Alice Monberg i et interview med folkebladet sagde, at hun først troede på tilskuere til holdets kampe i den nye sæson.

Men nu står det klart, at Viborg HK i en endnu ukendt udstrækning kan lukke tilskuere ind til den finale, som holdet får lov til at spille på hjemmebane lørdag den 29. maj.

Den seneste genåbningsaftale betyder nemlig, at det allerede fra på fredag bliver muligt med tilskuere til også til indendørs idrætsbegivenheder.

Annonce

Og selv om der altså bliver tale om blot en enkelt kamp med tilskuere i egen hal, så vækker nyheden stor glæde hos VHK-direktøren.

- Det er helt fantastisk. Og jeg er ikke i tvivl om, at det øger vores chance for at vinde, siger Alice Monberg, som i forbindelse med lørdagens semifinale på hjemmebane havde tilskuere til at sidde til et storskærmsarrangement i hal 2 - og bare den fjerne lyd af trommer og jubel derfra tilførte i hendes øjne energi.


Det er der virkelig meget symbolik i. Det viser jo, at vi nu er tilbage på sporet. Og det er bare rigtig godt både kommercielt og sportsligt

Alice Monberg, VHK-direktør


- Og det kommer det her også til at gøre. Og dertil kommer så, at vi nu får mulighed for at slutte sæsonen af med at give en enkelt oplevelse til vores støtter. Og jeg er sikker på, at det har en stor effekt, at vi lige når at fornemme normaliteten inden sæsonen slutter. Det bliver godt for os alle, siger Alice Monberg.

Alice Monberg glæder sig til igen at kunne lukke tilskuere ind i Vibocold Arena. Arkivfoto: Morten Dueholm

- Det betyder ufatteligt meget, da det netop er det her, som vi er blevet støttet hen mod. Og at vi så kan være sammen den dag, hvor det hele gælder. Det er der virkelig meget symbolik i. Det viser jo, at vi nu er tilbage på sporet. Og det er bare rigtig godt både kommercielt og sportsligt, siger VHK-direktøren.

Hun er endnu ikke 100 procent med de nærmere retningslinjer og restriktioner, men hun krydser fingre for, at det bliver med afstandskrav på to meter, hvilket formentlig vil gøre det muligt at lukke cirka 1000 tilskuere ind til finalen på hjemmebane.

- Og det er rigtig stort, at vi kan spille om medaljer med tilskuere i hallen. Det er jo netop det, som spillere, støtter og vi alle har arbejdet mod. Og nu får vi chancen for at nyde den oplevelse sammen, siger hun.

Annonce
Viborg For abonnenter

Plads til dobbelt så mange vandhunde efter 1. august: Viborg Svømmehal er klar til flere gæster efter nedlukning

Danmark

Tirsdagens coronatal:Yderligere 810 personer er testet coronapositive

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Borgerne har fået ny GPS: Anja kan forklare sammenhængen og vise vej i det kommunale system

Viborg For abonnenter

Efter megen snak om rå beton fik viborgenserne selv syn for sagen: Peak 12 blev godt modtaget af gæsterne

Rundt om Viborg

Lokal herregård lukker dørene op for gæster: Enestående mulighed for et besøg

Viborg

Viborgs vandrette elevator er snart på skinner igen

Sport For abonnenter

Viborg HK fik en kæmpesejr og et godt udbytte med hjem fra Tyskland

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sport

Trods styrt undervejs - Melanie fra Mønsted blev dansk mester

Viborg

Se videoen - Byens nye hotel slår dørene op: Peak 12 er officielt åbnet

Sport

Mens du sov: Kajak-Emma klar til semifinale, dansk bryde-nedtur og ny verdensrekord

Kultur For abonnenter

Dagens magasinfund: Bronzealderens krigere

Viborg FF For abonnenter

Bagkanten: Nederlaget til FCM var et sundt virkelighedstjek

Viborg

Landboforeninger i offensiven om vandplaner: Problemerne skal løses lokalt og i fællesskab

Annonce