Annonce
Viborg HK

Viborg HK-direktør stopper til februar - bestyrelsesformand tager over

Alice Monberg bliver ny direktør hos Viborg HK den 1. februar. Arkivfoto: Morten Dueholm
Jørgen Hansen stopper som direktør for Viborg HK den 1. februar. Stillingen som direktør overtages af den nuværende bestyrelsesformand Alice Monberg.
Annonce

Håndbold: Missionen er udført.

Jørgen Hansen satte sig i 2019 i direktørstolen med en ambition om at få klubben på rette vej sportsligt og økonomisk.

Det er nu lykkedes, da klubben sportsligt har fået peget pilen opad og økonomisk har haft overskud to år i træk.

Og derfor mener han nu, at det er tid til at overlade posten til en anden.

- Der er intet dramatisk bag min beslutning om at træde tilbage som direktør. Da jeg satte mig i stolen, var det for en begrænset periode, og efter to år synes jeg, at det er passende at give stafetten videre. Viborg HK er både økonomisk og sportsligt i balance, og jeg er tryg ved at overlade ansvaret til Alice, der kan fortsætte den gode udvikling, siger Jørgen Hansen, der glæder sig over den vej, som klubben er kommet ind på.

- Hvor end jeg gerne ville, så kan jeg ikke tage æren for de sportslige resultater, som holdet har præsteret i denne og tidligere sæsoner. Men jeg har nydt at være en flue på væggen i det arbejde, pigerne har lavet til træning og i kamp, og jeg tror helhjertet på, at Viborg HK inden længe er tilbage på toppen af dansk håndbold.

Jørgen Hansen stopper som direktør den 1. februar, men skal i stedet varetage opgaver som en del af bestyrelsen. Arkivfoto: Morten Pedersen

- Den økonomiske fremgang er et resultat af den massive opbakning, vi oplever fra virksomheder og private i Viborg og omegn. Der er god stemning omkring Viborg HK, og fortsætter opbakningen på denne måde, så vil Viborg HK også fremadrettet kunne præstere sorte tal på bundlinjen, fortæller Jørgen Hansen, der så sent som i sidste uge præsenterede et overskud på 207.000 kroner for det seneste regnskabsår.

Jørgen Hansen blev på sidste uges generalforsamling valgt ind i bestyrelsen og skal dermed fortsætte med at have tilknytning til VHK i fremtiden.

Det bliver den nuværende bestyrelsesformand Alice Monberg, som overtager direktørposten.

Og hun mener, at klubben og bestyrelsen har meget at takke Jørgen Hansen for.

- Jørgen lægger et kæmpe stykke arbejde i Viborg HK, og der er ingen tvivl om, at han spiller en afgørende rolle i forhold til de resultater, vi står med nu. Men allerede i 2019 sagde Jørgen, at han ville tage posten midlertidigt, og det må vi respektere, fortæller Alice Monberg, som kom ind i bestyrelsen i begyndelsen af 2020.

Skiftet på direktørposten sker den 1. februar 2021.


Der er intet dramatisk bag min beslutning om at træde tilbage som direktør. Da jeg satte mig i stolen, var det for en begrænset periode, og efter to år synes jeg, at det er passende at give stafetten videre

Jørgen Hansen, Viborg HK
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
USA

Følg præsident-skiftet i USA: Trump har efterladt afskedsbrev til Biden

Annonce