Annonce
Viborg HK

Viborg HK er et bedre hold end Aarhus - men er også klar til at slås for sejren mod notorisk drillepind

Der skal kæmpes for tingene mod et Aarhus-hold, som altid kæmper indædt i kampene. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Aarhus United har drillet Viborg HK flere gange i de seneste sæsoner. VHK er et bedre spillende hold end onsdagens gæster, men er også klar til at bruge musklerne for at hive sæsonens ottende sejr i land.
Annonce

Håndbold: Aarhus United har flere gange i løbet af de seneste sæsoner været en torn i øjet på Viborg HK.

Aarhus-holdet har besejret VHK flere gange - og andre gange har det været med det yderste af neglene, at VHK har hevet sejrene hjem mod holdet fra "smilets by".

Cheftræner Jakob Vestergaard understreger, at det efterhånden er længe siden, at VHK har tabt til Aarhus United hjemme i Vibocold Arena, ligesom han mindes, at det var de helt små ting, som i sidste sæson afgjorde mødet i Aarhus til Uniteds fordel, men han vedkender gerne, at Aarhus kan være et besværligt hold at møde.

- Aarhus er sådan et hold, som slås godt for tingene og har givet os lidt problemer. Vi vil rigtig gerne spille håndbold, men når vi har mødt Aarhus er det tit endt som slåskampe mere end håndbold - og det er derfor, det har givet problemer, siger Jakob Vestergaard.

- Men vi skal jo kunne matche Aarhus også selvom det bliver en slåskamp, siger træneren, som også har noteret sig, at Aarhus United også er et bredt besat hold, der har spillere på bænken som er ligeså gode som starterne.

Derfor er onsdagens kamp også en kamp, hvor VHK-spillerne skal formå at omstille sig, når de pludselig står overfor en helt ny direkte modstander undervejs i kampen.

- Og så møder vi altså et hold, som har haft tre uger til at forberede sig til akkurat den her kamp, så de kan have ekstra ting med i den taktiske kuffert, siger cheftræneren, som dog tror på, at VHK via sit gode forsvar og høje tempo har værktøjerne til at slå onsdagens gæster, som han forventer er blandt de klubber, som ender med at komme med i slutspillet.

Landsholdsbacken Line Haugsted peger på, at VHK skal undgå for meget bøvl med Aarhus ved at komme med al den fysik, som holdet kan mønstre.

- Vi ved, at Aarhus vil slås og kæmpe. Jeg har i flere år ment, at vi individuelt var et bedre hold end Aarhus, men det har vi desværre ikke vist hver gang. Så denne gang skal vi bare vinde på alle parametre, siger backen.


Vi ved, at Aarhus vil slås og kæmpe. Jeg har i flere år ment, at vi individuelt var et bedre hold end Aarhus, men det har vi desværre ikke vist hver gang. Så denne gang skal vi bare vinde på alle parametre

Line Haugsted
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Flid for et godt formål

Annonce