x
Annonce
Viborg HK

Viborg HK får revanche - prygler rækkens nummer tre

Anne Hykkelbjerg var brølstærk i Viborg HK's forsvar mod IK Skovbakken. Hun fangede mange skudforsøg i paraderne. Arkivfoto: Morten Dueholm

2. division: Det var mødet mellem rækkens nummer fem, Viborg HK, og nummer tre, IK Skovbakken, som onsdag aften udspillede sig i Vibocold Arena.

Sidst de to mandskaber tørnede sammen, sejrede det aarhusianske hold knebent, men denne gang var der ingen tvivl om udfaldet.

Og det var Viborg HK, som fik revanche. Hjemmeholdet var i den grad ovenpå og vandt med 27-16.

- Det var virkelig en fornøjelse i dag. Det var en kamp, hvor vores unge spillere havde det rigtige spændingsniveau, og hvor det taktiske oplæg blev overholdt til punkt og prikke. Og når vi skiftede ud, blev vi ikke dårligere. Det var rigtig godt teamarbejde, sagde VHK-træner Tonny Hoberg.

Han kunne se sit hold føre 13-5 ved pausen efter en disciplineret første halvleg.

- Jeg har presset på for, at vi skulle spille noget hurtigere, men efter vi har fået flere U19-spillere op, har jeg måttet erkende, at der har været for mange tekniske fejl i kampene. Så i dag ville vi i første halvleg tage noget tempo ud af kampen og have fokus på at stå nede på buen og dække godt og kompakt op.

- Det lykkedes til ug. Skovbakkens spillere mistede modet, og så kunne vi arbejde med dem derfra, og i anden halvleg gav vores spillere bare los. Jeg må sige, at de unge virkelig bød godt ind i dag, sagde Tonny Hoberg.

Viborg HK - IK Skovbakken 27-16 (13-5)

Håndbold, 2. division kvinder

Mål: Ikke oplyst

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Glade gensyn med Camilla

Leder

Unormale tider - unormale løsninger!

Annonce