Annonce
Viborg HK

Viborg HK-fløj fejrer 30 års fødselsdag i landsholdslejren

Maria Fisker Stokholm fylder 30 år lørdag. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Annonce

Fødselsdag: Maria Fisker Stokholm fylder lørdag 30 år.

Den hurtige håndboldspiller fra Viborg HK er dog aktuelt med det danske landshold til Golden League-stævne og skal søndag optræde i Vibocold Arena, når Danmark møder Frankrig.

Dermed rundes det skarpe hjørne, mens hun er i landsholdstjeneste.

Maria Fisker er oprindeligt fra Hadsten-egnen, men har tilbragt store dele af sin karriere hos VHK. Hun kom til som ganske ung og fik debut for førsteholdet i en alder af blot 16 år.

Efter få år i klubben skiftede det store fløjtalent til Randers, men det varede ikke længe, før VHK ville have hende tilbage. Hun har flere gange i karrieren skiftet mellem netop Randers HK og Viborg HK, ligesom hun også har haft et udlandsophold i Rumænien, hvor hun var med til at vinde Champions League.

Hun vendte tilbage til VHK i sommeren 2019, hvor hun skulle genoptage karrieren efter en slem korsbåndsskade og efter at været blevet mor.

Hun fik landsholdsdebut i 2010 og var i flere år et fast element på venstrefløjen, men blandt andet på grund af skader blev landsholdskarrieren sat på pause indtil denne weekend, hvor hun altså gør comeback i rødt og hvidt.

Annonce
Annonce
Viborg

Et sidste farvel til Carte Blanche

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

Viborg

Udlændingeministeren er ikke dommer

CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Annonce