Annonce
Viborg HK

Viborg HK forlænger med to af de største profiler

Viborg HK har nu papir på Kristina Jørgensen og Anna Kristensen til 2024. Arkivfoto: Morten Pedersen
Viborg HK har torsdag aften offentliggjort, at man har forlænget kontrakterne med Kristina Jørgensen og Anna Kristensen.
Annonce

Håndbold: Viborg HK har endnu en gang haft pennen og papiret fremme. Klubben har således forlænget aftalerne med Anna Kristensen og Kristina Jørgensen.

Tidligere har man forlænget med Ida-Marie Dahl, Maria Fisker og Jakob Vestergaard, men nu var tiden altså kommet til endnu to store profiler.

- Det er rettidig omhu at få styr på vores spillermateriale til de kommende sæsoner, og når vi er i en situation, hvor vi kan gøre det allerede nu, så er det dejligt, at spillerne også gerne vil være her, siger VHK's cheftræner Jakob Vestergaard i en pressemeddelelse.

Kristina Jørgensen, som kom til klubben forud for sæsonen 2017/18, ser frem til at udvikle sig yderligere i VHK.

- Jeg er i gang med min fjerde sæson i Viborg HK, og min udvikling er bare gået fremad og opad. Jeg elsker at være i klubben og synes vi har et rigtig godt træningsmiljø med de perfekte rammer for, at man som spiller kan udvikle sig. Jeg er stadig ung og er rigtig glad for at få kontinuitet og blive i Viborg HK, siger Kristina Jørgensen.

- Mine drømme er, at vi kommer helt op på internationalt topniveau igen, og dermed også spille Champions League. Det er en personlig drøm for mig at prøve.

Om forlængelsen med Kristina Jørgensen lyder det:

- Kris er en hamrende dygtig håndboldspiller, der er dygtig i begge ender af banen. Hun har potentialet til at blive verdens bedste, og vi tror på, at vi kan blive ved med at udvikle hende, siger Jakob Vestergaard og fortsætter:

- Kris er en type, der tager ansvar på og udenfor banen, og hun er blevet en hjørnesten i den måde, vi spiller. Hun stræber hele tiden efter at nå nye og højere mål, og er dygtig til at trække holdkammerater, og alle omkring klubben i den rigtige retning præstationsmæssigt. Det er en fremragende signing, og vi glæder os til at fortsætte arbejdet.

Begge forlængelser sørger for, at de to profiler bliver i klubben til 2024.

Annonce

Anna Kristensen drømmer også om Champions League

Anna Kristensen, som tidligere er blevet kaldt Danmarks største målvogter-talent af Ulrik Wilbek, ser også frem til den videre udvikling af hendes evner.

- Jeg har det rigtig godt i Viborg HK og er rigtig glad for mine holdkammerater og alle omkring klubben. Jeg udvikler mig hele tiden, både på og udenfor banen, hvilket har stor betydning for mig. Det betyder meget for mig, at jeg er i en klub, hvor jeg er glad hver dag, når jeg går til træning, fortæller Anna Kristensen, der har store drømme for fremtiden.

- Vi er ved at få bygget et hold op, der ligger med i toppen af ligaen, og jeg tror virkelig, at vi kan komme ud og spille Champions League og vinde finere medaljer end bronze. Det er også grunden til, at jeg forlænger, for det tror jeg på, at vi kan.

I Viborg HK er der også stor glæde over forlængelsen med Anna Kristensen.

- Anna er en fantastisk målvogter der har potentialet til at gå hele vejen. Hun er allerede nu uhyggeligt dygtig og redder bolde fra alle positioner og i alle situationer. At hun så udover det er et behageligt menneske, og en god person at have i og omkring et hold, er bare en bonus, siger Jakob Vestergaard.


Mine drømme er, at vi kommer helt op på internationalt topniveau igen, og dermed også spille Champions League.

Kristina Jørgensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce