Annonce
Viborg

Viborg HK fortsætter med grønne initiativer og inviterer derfor til konference

Viborg HK vil gøre en indsats for miljøet og inviterer derfor til klima-konference. Foto: Morten Pedersen
Den lokale håndboldklub Viborg HK har en ambition om at blive verdens grønneste håndboldklub, og derfor inviterer de grønblusede til klima-konference.
Annonce

Viborg: Hvordan kan der være forretningspotentiale i bæredygtighed, og hvordan kan vi især inkorporere bæredygtighed i vores hverdag?

Det er nogle af de spørgsmål, som vil blive besvaret til Grøn Konference, som Viborg HK holder den 17. februar i BDO Lounge.

Den lokale håndboldklub vil nemlig være verdens grønneste klub, og her er konferencen et nyt tiltag.

Foredragsholdere fra store danske virksomheder, som har formået at gøre bæredygtighed og grønne løsninger til en grundværdi i deres brand, vil fortælle om deres metoder til konferencen. Også partiformand for Det Konservative Folkeparti Søren Pape Poulsen vil holde oplæg og fortælle om den nye klimalov.

Sidst, men ikke mindst, vil unge Edith Vels fortælle om, hvordan hun i en alder af blot 16 år har taget initiativ og skabt overskrifter i kampen for en mere bæredygtig fremtid.

Hos Viborg HK er det en stor glæde at kunne præsentere de mange foredragsholdere, der alle brænder for det grønne og er villige til at dele deres erfaringer.

- Vi er stolte af at kunne præsentere et erfarent og dygtigt felt af foredragsholdere til vores konference. Det betyder meget for os at være med til at skabe en bæredygtig fremtid, og vi oplever også i vores netværk, at det er noget, der bliver tænkt over. Derfor har vi valgt at skabe Grøn Konference, som skal inspirere til, hvordan man ser forretningspotentiale i bæredygtighed. Det er oplægsholdere fra førende virksomheder på feltet, som har sagt ja til at stille op, og vi glæder os til, at de deler deres viden og erfaring med alle interesserede deltagere ved konferencen, siger direktør i Viborg HK, Jørgen Hansen.

Grøn Konference foregår i BDO Lounge og starter klokken 10. Rækkefølgen af oplægsholdere ser således ud:

  • Søren Pape Poulsen, Partiformand i Det Konservative Folkeparti
  • Lars Møller, Bankdirektør i Spar Nord
  • Gitte Gylling Olesen, Chefspecialist i bæredygtigt byggeri, Rambøll
  • Gitte Buk Larsen, Bestyrelsesformand og Forretningsudvikling & marketing chef Aage Vestergaard Larsen A/S
  • Carsten Reinholdt Andersen, Viborg Innovation Fond og Hedeselskabet, Viborg
  • Anna-Sofie Plougmand, CSR Chef Berendsen Textile Service A/S
  • Edith Vels, 16-årig klimaforkæmper fra Viborg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Stor politiaktion i Viborgs midtby

Annonce