Annonce
Sport

Viborg HK har fundet midlertidig afløser for Susanne Wilbek

Jeppe Bach Knudsen har sagt ja til at hjælpe Viborg HK. Privatfoto
Annonce

Håndbold: Viborg HK's assistenttræner, Susanne Wilbek, er fortsat sygemeldt, efter hun for en lille uge siden blev indlagt og opereret for en blødning uden på hjernen.

Nu har Viborg HK fundet en midlertidig erstatning som assistenttræner for ligadamerne. Jeppe Bach Knudsen vil det næste stykke tid vikariere på posten.

- Det kom som et stort chok for os alle, da vi fik beskeden om Susannes indlæggelse, og vi er bare glade for, at hun fik hurtig hjælp, så hun forhåbentligt snart er tilbage igen. Det er klart, at Susanne skal have al den tid, der er nødvendig for at komme tilbage, og vi har derfor lavet en aftale med Jeppe Bach Knudsen, der i mellemtiden tager over som assistenttræner, siger Viborg HK's direktør Jørgen Hansen i en pressemeddelelse.

Jeppe Bach Knudsen er uddannet mastercoach og har erfaring fra klubber som Randers HH og netop Viborg HK, hvor han i sæsonen 2019/20 var tilknyttet ligaholdet som analytiker.

- Det er jo ikke en rar årsag, der gør, at jeg nu tilknyttes holdet, men jeg er glad for at kunne hjælpe. Jeg kender truppen og har tidligere arbejdet sammen med spillerne om teknisk træning, så det er relativt nemt at træde ind. Det handler bare om at fortsætte det fantastiske arbejde, som Jakob og Susanne er i gang med, fortæller Jeppe Bach Knudsen.


Det er jo ikke en rar årsag, der gør, at jeg nu tilknyttes holdet, men jeg er glad for at kunne hjælpe

Jeppe Bach Knudsen


Længden på vikariatet kender Viborg HK endnu ikke, men cheftræner Jakob Vestergaard ser tilgangen af Jeppe Bach Knudsen som en fin løsning.

- Susanne skal have tid og ro til at komme sig og komme godt retur, og vi sender al den gode energi, vi kan, i hendes retning. Jeppe er en dygtig træner, der kender spillerne og ved, hvordan vi arbejder, så det var helt naturligt at spørge ham først. Heldigvis ville han gerne give en hjælpende hånd, siger Jakob Vestergaard i pressemeddelelsen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce