Annonce
Sport

Viborg HK henter erfaren fysioterapeut

Morten Vanggaard er ny fysioterapeut hos Viborg HK. Foto: Viborg HK
Viborg HK's spillere skal fremover behandles af en særdeles erfaren fysioterapeut, som har 15 års erfaring med skadesbehandling.

Viborg: Når Viborg HK's spillere møder ind igen efter sommerferien venter der et møde med en ny sundhedsstab.

Viborg HK vil fremover samarbejde med fysioterapeuter fra Fysio-Danmark i Holstebro.

Morten Vanggaard, der har godt 15 års erfaring som fysioterapeut i håndeboldens verden, bliver sammen med Sofie Brøndgaard hovedansvarlig for skadesbehandlingen i VHK.

- Jeg har arbejdet med elitehåndboldspillere siden 2004 og har ofte stået over for Viborg HK i kamp. Det er en stor klub, og jeg glæder mig til at blive en del af holdet og lære de mange mennesker at kende, som er i og omkring klubben, siger Morten Vanggaard i en pressemeddelelse.

- Fokus i starten vil primært være på at lære pigerne at kende og få en fornemmelse for, hvordan de arbejder. Der skal være en fælles tillid, så kommunikationen mellem os og spillerne bliver så optimal som muligt. Det skaber vi blandt andet ved at være med ved alle træningspas og i kamp, så der også hele tiden er hånd i hanke med eventuelle skader. Det bliver spændende og vi glæder os til at starte arbejdet, siger han.

Morten Vanggaard har blandt andet været tilknyttet DHF, TTH, Ikast-Bording, Skive Håndbold og Herning Ikast Håndbold, mens klinikken i Holstebro også har tilknytning til FCM fodbold og Herning Blue Fox ishockey. For Viborg HK betyder det, at der er et bredt netværk at trække på, hvis der bliver brug for eksempelvis specialistbehandling.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Fredbergs første fase: Sådan har han præget Viborg FF

Viborg FF

Viborg FF mister engelsk førstemålmand - lejeaftalen er ophævet

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];