Annonce
Sport

Viborg HK kæmper med at sælge billetter til Final4

Viborg HK er i weekenden vært for Final4 i European League, men klubben oplever udfordringer med at kunne sælge billetter. Arkivfoto: Johnny Pedersen
1400 billetter er der solgt til weekendens europæiske håndboldfinalestævne, hvilket er 600 færre, end hvad Viborg HK havde håbet.

Håndbold: Håbet var at sælge i alt 2000 billetter.

Men det antal må Viborg HK med stor sandsynlighed skyde en hvid pil efter, når klubben i weekenden afholder Final4 i European League.

Fredag eftermiddag var der solgt 1400 billetter, og direktør Jens Steffensen anser det som svært at sælge yderligere 600 og dermed nå op på det ønskede antal.

Annonce

- Jeg havde troet, at der havde været mere tryk på billetsalget. Det skal jeg ærligt indrømme. Jeg synes, at vi har forsøgt alverdens ting og sager, og jeg havde troet, at vi kunne have solgt 2000 billetter. Det kan vi selvfølgelig fortsat nå, men så skal folk jo nærmest møde op på dagen, siger han.

I markedsføringen af stævnet har Viborg HK annonceret i blandt andet aviser og radio og på de sociale medier, ligesom der også er blevet delt løbesedler ud i centrum af Viborg.

Står du tilbage med en følelse af, at I ikke kunne gøre mere for at promovere stævnet?

- Det er altid svært at vurdere. Men hvis man ikke kan, så kan man jo ikke. Jeg vil generelt ikke skyde på folk. Jeg håber bare, at man tænker: Hold kæft, hvad skal vi lave i weekenden? Det bliver ikke helt så godt vejr, lad os tage til håndbold. Det er et arrangement, der sjældent kommer til Danmark. Måske vil der gå 10 år, før det igen kommer hertil og så være et andet sted.

Han har svært ved at finde en bestemt årsag til det lave antal solgt billetter, men nævner de mange konfirmationer i weekenden som en mulig grund.

- Alle i Viborg Kommune er nok ikke til konfirmation i weekenden, men det er en stor konfirmationsweekend, så det har da nok spillet ind, og det har jeg nok undervurderet.

Jeg havde troet, at der havde været mere tryk på billetsalget. Det skal jeg ærligt indrømme

Jens Steffensen, direktør, Viborg HK

- Heldigvis har vi god opbakning fra Energi Viborg, der er navnesponsor, og Viborg Kommune. Vi har så bare ikke den mulighed at tjene så mange penge på det. Men vi skal nok ikke gøre vores timeløn op, i forhold til den tid vi har brugt på det, siger Jens Steffensen.

Langt de fleste af køberne kommer fra Viborg, mens i omegnen af 150 ventes at komme fra Herning-Ikast, der er det andet danske hold, som deltager i Final4.

En billet til alle fire kampe koster 260 kroner, mens en endagsbillet til lørdag eller søndag koster 150. Billetterne kan bestilles online på Viborg HK's hjemmeside, ligesom de også kan købes i Vibocold Arena.

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Politiet holder fast i spinkelt håb: 57-årig mand er stadig indlagt med svære skader knap en måned efter mystisk episode

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Livsstil For abonnenter

Ungdomsoprøret sendte dem på barrikaderne, i kollektiv og i byretten. Siden har Viborg-veninderne Lene og Liz modsat sig borgerlige normer og kæmpet for lige vilkår

Viborg For abonnenter

Først den ene, så den anden: En af byens mest betagende bygninger pakkes væk i et år

Kultur

Er der nogen, der mangler en badeand?

Debat

Nogen forsøger at føre Viborgs befolkning bag lyset

Vindmøller er fyldt med stål og beton: Så grønne er de rent faktisk

Rundt om Viborg

Se billederne fra Kalkmineløbet: Randi og Lone sørgede for Strawberry Daiquiri til løbeturen

Viborg FF For abonnenter

Analyse: Tre grunde til, at Viborg FF slår AaB og spiller sig i Europa

Sport

Tid til ny inspiration: Succesfuld serietræner siger stop efter tre år i Kvik/Aalestrup

Alarm 112 For abonnenter

Der røg den sidste chance for 55-årig familiefar: Dømt og udvist for gentagne voldtægter og vold mod sin hustru

Ministerium vil sælge bolig i New York på 353 kvadratmeter

Navne

Det kan blive meget bedre: 25-års jubilar tror på det gode børneliv - også i børnehaverne

Viborg For abonnenter

Syge- og plejepersonale skal køre i elbiler, som har dumpet sikkerhedstjek - 'men I skal ikke være utrygge'

Viborg

Nemt overblik over Viborgs guidede ture

Annonce