Annonce
Sport

Se video: Viborg HK's finaleheltinder modtaget med trommer, sang og jubelbrøl

Viborg HK's fanklub stod sent tirsdag aften klar til at modtage Viborg HK's spillere efter semifinaletriumfen over Herning-Ikast.

Håndbold: Klokken havde forlængst passeret 23, da bussen med Viborg HK's spillere nåede tilbage til Viborg efter semifinaletriumfen i Ikast.

Og ved Vibocold Arena ventede der spillerne en overraskelse.

Viborg HK's fanklub stod nemlig klar med trommer, flag og store jubelbrøl, da de lokale heltinder steg ud af bussen.

Annonce
Viborg HK's fans stod sent tirsdag aften klar til at modtage Viborg HK's spillere efter semifinaletriumfen mod Herning-Ikast. Foto: Danni Kristensen

På behørig afstand kunne spillere og fans synge sejrssange sammen for at markere, at VHK for første gang i syv år har kvalificeret sig til DM-finalen.

- Vi elsker vores Viborg-piger, og vi synes, at det er så rart, at de endelig kom i finalen efter så mange år. De har kæmpet i flere år, men ny lykkedes det, og nu håber vi bare, at de slår Odense, sagde Lene Jæger fra Viborg HK's fanklub.

Fansene kunne ikke være med i Ikast, men var samlet en flok hos formanden i Bruunshåb, hvor der blev hygget, råbet og skreget under den intense kamp.


Vi elsker vores Viborg-piger, og vi synes, at det er så rart, at de endelig kom i finalen efter så mange år. De har kæmpet i flere år, men ny lykkedes det, og nu håber vi bare, at de slår Odense

Lene Jæger, Viborg HK Fanklub


- Den her kamp var godt nok meget nervepirrende. Og vi nåede da at tænke om det nu gik galt til sidst, men heldigvis tog Kris (Kristina Jørgensen, red.) og sørgede for det sidste, så det var en kæmpe forløsning, og vi er så glade på pigernes vegne, sagde Lene Jæger, der også kunne glæde sig over, at VHK-fansene kan komme med i hallen, når der den 29. maj spilles DM-finale i Vibocold Arena.

- Det bliver bare endnu bedre det hele. Det er der, at man får hele følelsen. Det er hyggeligt at sidde hjemme, hvor vi er mange sammen, men det er bare nummer ét at være i hallen, sagde hun.

Det var en meget glad Maria Fisker, som sent tirsdag aften kunne stige ud af bussen til stor jubel fra fansene. Foto: Danni Kristensen

Spillerne har også udtrykt enorm glæde over, at fansene nu igen kan komme i hallen, og også tirsdagens modtagelse efter triumfen i Ikast blev værdsat.

- Jeg blev faktisk helt rørt. Det er megasødt, at de gør sådan noget her. Vi savner dem så meget i hallen, og jeg bliver da rørt over, at de også savner os meget. Vi spiller jo også for at gøre dem stolte, så vi er glade for, at de her her, sagde Maria Fisker, der er den eneste blandt de nuværende Viborg-spillere, som har prøvet at spille med i en DM-finaleserie - og tirsdagens modtagelse mindede hende lidt om "gamle dage", hvor VHK kom med med pokaler og medaljer - og blev modtaget på behørig vis.

- Og jeg vil gøre alt for at vinde den her uge. Så nu skal jeg prøve at bruge resten af ugen på at forklare de andre piger, hvor fedt det er, når man står med sådan en medalje. Vi har chancen nu - og vi skal bare tage den, sagde Maria Fisker.

En 20-30 Viborg HK-fans stod klar til at modtage spillerne, da de kom hjem fra Ikast. Foto: Danni Kristensen
Der blev holdt behørig afstand, men spillere og fans kunne juble sammen. Foto: Danni Kristensen
Spillere og trænere takkede pænt for både modtagelsen og opbakningen. Foto: Danni Kristensen
Annonce
Viborg For abonnenter

Fri for mundbind - næsten da...

Danmark

Onsdagens coronatal: 223 testet positiv det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Kæmpe fodboldfest i midtbyen: Danmark - Wales bliver vist på storskærm på Paradepladsen lørdag

Navne For abonnenter

Ingelise Christensen sov stille ind med sin mand ved sin side

Erhverv

Sommerhus-debat rammer ikke regnskabet: Luksushuse.dk har fremgang som aldrig før

Debat

Det kulturelle selvbedrag – eller den danske model for støtte til alt det forskellige, vi synes er vigtigt?

Sport For abonnenter

Politisk (u)korrekt fodbold: Hvis man vil boykotte VM i Qatar, bør man så ikke også slukke for EM i Aserbajdsjan, Rusland og Ungarn?

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sport

Lokal serieklub fejrede overlevelse som var det en oprykning

Sport

Borgmesteren, cheftræneren og anføreren: Det siger de til den store VFF-nyhed

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Sport

Viborg HK får flere defensive muskler - nybagt mor brænder efter at vinde medaljer med klubben

Viborg For abonnenter

Se de voldsomme billeder: Massiv fiskedød i Sønder Mose

Alarm 112

17-årig sigtet for at kaste øl efter politiet på Nytorv

Annonce