Annonce
Viborg HK

Viborg HK siger farvel til målvogter

Josephine Nordstrøm forlader Viborg HK efter denne sæson. Arkivfoto: Morten Duholm
21-årige Josephine Nordstrøm stopper i Viborg HK efter denne sæson. Det er tid til at finde en klub, hvor hun kan få mere spilletid og et større ansvar.

Viborg: Efter denne sæson forlader målvogteren Josephine Nordstrøm Viborg HK. Hun har været i klubben siden begyndelsen af 2017.

- Josephine har i sin tid i Viborg HK udviklet sig kontinuerligt og har hver sæson taget et skridt opad i sin udviklingskurve. Dermed er hun også klar til at få mere ansvar og spilletid, siger assistent- og målmandstræner i Viborg HK, Susanne Wilbek, i en pressemeddelelse.

- Som situationen er i Viborg HK lige nu, er mulighederne for dette ikke store, og vi har derfor taget en snak med Josephine om, at det er bedst for hende at komme ud og prøve kræfter i en ny klub, lyder det videre fra Susanne Wilbek.

Josephine Nordstrøm kom til Viborg HK som 18-årige efter en periode i det daværende FC Midtjylland, og hun har i Viborg HK arbejdet tæt sammen med Susanne Wilbek. Og måske fortsætter samarbejdet på et andet tidspunkt.

- Josephine er stadig ung, og det vil være værdifuldt for hende at få en større rolle med spilletid og mere ansvar. Det er heller ikke umuligt, at vi ser hende tilbage i Viborg HK en dag, når hun har høstet flere erfaringer på banen. Jeg vil følge hendes videre udvikling tæt, siger Susanne Wilbek.

Annonce

En sindssyg rejse

Josephine Nordstrøm står selv med en blandet følelse i kroppen.

- Det er lidt med et smil i det ene øje og en tåre i det andet, at jeg forlader Viborg HK. Jeg har elsket at være i Viborg, og det har været en sindssyg rejse, som jeg ikke ville være foruden. Jeg kom hertil som helt ung, uerfaren og uprøvet og har udviklet mig i en vanvittig retning på håndboldbanen. Havde det ikke været for klubben, setuppet og ikke mindst Susanne, var jeg ikke, hvor jeg er i dag, fortæller Josephine Nordstrøm.

- Når det er sagt, så bliver det også spændende at komme ud og prøve noget nyt og forhåbentligt få mere spilletid og ansvar. Det er jeg klar til, og jeg håber dermed også at fortsætte den udvikling, jeg er inde i. Og hvem ved, måske jeg en dag er tilbage i Viborg HK, slutter Josephine Nordstrøm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Regionsballade. Varm luft til svar på medarbejdernes bekymringsbrev

Viborg FF

Så er hele truppen på plads - Tottenham-målmand spiller sæsonen færdig i Viborg

Annonce