Annonce
Sport

Viborg HK sikrer sig, at stort målmandstalent ikke smutter kvit og frit til sommer

Anna Kristensen har en redningsprocent på 33 efter sæsonens første 13 kampe og er en helt afgørende spiller for Viborg HK. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Anna Kristensen vil ikke gøre brug af muligheden for at forlade Viborg HK og bliver med sikkerhed i klubben næste sæson med.

Håndbold: Viborg HK har sikret sig, at det store målmandstalent Anna Kristensen ikke smutter til sommer, når den nuværende sæson er slut.

Den mulighed havde målvogteren - og Viborg HK for den sags skyld også - i hendes hidtidige kontrakt, men mandag oplyser klubben, at muligheden er revet over, så det kun er et spillersalg, der kan forhindre, at den 21-årige førstemålmand ikke er i klubben næste sæson med.

- Vi er megaglade for, at Anna har lyst til at blive her i klubben. Det er en helt vital position, som vi nu har sikret os fremadrettet, og det er indiskutabelt, at Anna Kristensen er et af verdens største målvogtertalenter, der hele tiden lægger lag på sit spil. Hun er vores sikre sidste skanse, og hun har igen i år vist, at når tingene spidser til, så træder hun bare i karakter og redder kastanjerne ud af ilden for os, siger cheftræner Jakob Vestergaard i en pressemeddelelse.

Annonce

Vi har et godt hold, og samtidig arbejder alle benhårdt for at blive bedre – mig selv inklusiv – og det giver en god energi

Anna Kristensen, Viborg HK

Anna Kristensen har spillet i Viborg HK siden sommeren 2019 og står noteret for ni kampe på A-landsholdet. Hun er i disse dage med landsholdet til samling op til VM, som hun dog ikke skal med til.

- Jeg er så glad for at være i klubben. Jeg synes godt om min egen rolle på holdet, og så har vi et superfedt miljø både til træning, til kampe og socialt. Vi har et godt hold, og samtidig arbejder alle benhårdt for at blive bedre – mig selv inklusiv – og det giver en god energi. Vi er en del unge, der har været her i en periode, og forhåbentlig kan vi holde fast i vores stamme og blive ved med at lægge lag på. Jeg har en tro på, at vi kan komme rigtig langt, og jeg vil gerne være med til at vinde nogle af de store titler med Viborg HK, siger Anna Kristensen i meddelelsen.

Forleden meddelte Viborg HK, at en anden landsholdsbobler, Ida-Marie Dahl, heller ikke gør brug af en option i kontrakten, men bliver i klubben i sæsonen 2022-2023.

Annonce
Viborg For abonnenter

Politiker fra Viborg vil have penge på bordet til sundhedspersonalet - og det skal gå stærkt: Situationen er for alvorlig til at lade være

Danmark

Søndagens coronatal: Yderligere 11 er døde - 4326 har fået en positiv test

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Farlig leg: Mistænkelig flaske i Overlund fik politiet til at kontakte forsvarets ammunitionstjeneste

Viborg For abonnenter

Store forskelle: De helt vilde prisstigninger på fjernvarme-stigninger rammer skævt

Debat

Viborg-politiker: Der mangler varme hænder – indfør folke-værnepligt for de unge

Rundt om Viborg

Var det noget med en ekstra million til julegaverne? Million-kupon solgt hos købmand i Ulbjerg

DF-formand: Messerschmidts model for formandskab holder ikke

Viborg FF For abonnenter

Bagkanten: Surt VAR-show får ikke lov til at spolere billedet af et glimrende efterår

Sport

Landsholdet fuld af beundring over nyt græstæppe: Viborg oplagt som værtsby ved et nordisk EM

Viborg

DMI varsler snestorm: Op mod 30 centimeter sne på vej

Politikere vil have en forklaring: Utrygt og bekymrende, at Forsvaret ikke delte viden om PFAS-forureninger

Debat

Der er stadig langt til integration i daginstitutioner og skoler

Kultur For abonnenter

Stenmoseskatten er - sammen med Erik Klippings ligklæde og andet danefæ - måske tættere på at vende hjem til Viborg

Debat For abonnenter

Sig op-dag er endnu et sygdomstegn

Annonce