Annonce
Viborg HK

Viborg HK: Stortalent rykker en årgang op

Thilde Frandsen (tv.) spiller resten af sæsonen på U19-holdet. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Et af Viborg HK-systemets helt store talenter Thilde Frandsen skal, grundet U17-holdets missede ligakvalifikation, gøre sig på klubbens U19-hold resten af sæsonen.

Viborg: Kort før jul missede Viborg HK's U17-hold at kvalificere sig til ligaen, og som en konsekvens heraf rykker holdets uomtvisteligt største profil, fløjtalentet Thilde Frandsen, op på U19-holdet.

Indtil U19-ligaens start i slutningen af januar vil hun dog fortsat være at finde på sit gamle hold. Hun har sæsonen igennem scoret mål på samlebånd, og torsdag aften nettede hun 11 gange i U17-holdets første kamp i 1. division, så hun bliver selvsagt svær at erstatte.

- Det bliver en hård nød, når hun stopper, men det er fint for udviklingen af vores spillere, fordi der jo så er nogle andre, som får plads til at tage over, siger U17-træner Dennis Pedersen.

Thilde Frandsen, som i øvrigt debuterede på VHK's førstehold i sidste sæson, spiller de to næste kampe for U17-holdet, men derefter står den altså på U19-bold.

Annonce

Rustent mandskab

Dennis Pedersen har været udfordret hen over julepausen. Mange af spillerne har været hjemme på ferie, og derfor har der ikke været mulighed for mange fælles træningspas. Det kom til udtryk i torsdagens kamp mod Horsens, som blev tabt.

- Holdet har rødder i hele Danmark, så vi har jo ikke trænet voldsomt meget i julen. Vi kan jo ikke samle dem, når nogle kommer fra København og Fyn. På den måde er vi lidt rustne, og det synes jeg, at man kunne se i løbet af kampen, fortæller Dennis Pedersen.

Det var lidt af en bet for Dennis Pedersen og kompagni at misse ligakvalifikationen, og for spillernes udviklings skyld skal der snart point på kontoen.

- Man udvikler sig bedst, når man har selvtillid. Og det higer pigerne efter nu. Vi vil rigtig gerne vinde nogle af de kampe, hvor vi synes, at vi er godt med.

U17-holdet skal i aktion igen lørdag, hvor Strandby/Elling venter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce