Annonce
Viborg HK

Viborg HK-træner efter knebent pokalnederlag - en rigtig øv-følelse

Jakob Vestergaard følte, at VHK var uhyre tæt på en triumf i pokalturneringen. Arkivfoto: Morten Pedersen
Jakob Vestergaard ærgrede sig rigtig meget over, at VHK ikke lige fik sat det sidste søm i kisten og fik ekspederet Odense Håndbold ud af pokalturneringen.

Odense: Viborg HK'erne faldt sammen på gulvet i ærgrelse over, at det ikke lykkedes at skabe pokaloverraskelsen mod favoritten fra Odense.

VHK pressede Odense ud i forlænget spilletid, men endte med at tabe 28-26 - og cheftræner Jakob Vestergaard var drønærgerlig efter kampen.

- Jeg står med en rigtig ærgerlig følelse over, at vi ikke skal spille final 4. Jeg synes, at vi spillede en rigtig god kamp på mange måder - og det var rigtig tæt på, sagde træneren.

VHK førte med et mål med et minut igen af den ordinære spilletid. Odense udlignede, men VHK fik alligevel chancen for at afgøre kampen til egen fordel.

- I de minutter handlede det om marginaler. Det var en returbold, der hoppede ud et forkert sted, vi fik ikke lige scoret på vores afslutning - og det var var bare ærgerligt. Det gør, at jeg står med den her øv-følelse over, at vi ikke fik sat det sidste søm i kisten, sagde træneren.

Han roste sit hold for at dække rigtig godt op i en anden halvleg, hvor Odense blot scorede otte gange. Samtidig blev angrebene også sat ind i de rigtige steder - desværre følte træneren også, at der blev brændt lige rigeligt.

- Og det blev også en af forskellene i aften. Vi brændte lidt for meget, men vi kan glæde os over, at vi dækkede godt op og fik trykket dem kontramæssigt, sagde Jakob Vestergaard.

Det overraskede ikke ham, at VHK var i stand til at presse Odense på den måde.

- Jeg har hele tiden sagt, at når vi rammer sådan et niveau, hvor vi kan dække så godt og løbe godt kontra, så er vi dygtige og kan spille på højeste niveau, sagde Jakob Vestergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce