Annonce
Viborg HK

Viborg HK-træner: - Vi er bedre fysisk end Skanderborg

Viborg HK har endnu ikke tabt en kamp i indeværende sæson - hverken i ligaen eller pokalen. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Cheftræner Jakob Vestergaard forventer, at Viborg HK slår Skanderborg Håndbold onsdag aften. Fysikken bliver et af nøglepunkterne.
Annonce

Håndbold: Onsdag aften står den igen på ligakamp for Viborg HK, som denne gang drager en smule mod sydøst, når holdet skal spille mod Skanderborg Håndbold.

Modsat Viborg HK's fremragende start på sæsonen har Skanderborg Håndbold kun hentet en enkelt sejr i denne sæson - den kom dog i seneste runde, hvor holdet mødte oprykkeren Vendsyssel.

- Skanderborg er jo på mange måder en ny størrelse. Det er et hold, som kommer i en rigtig god tilstand efter en storsejr oppe i Vendsyssel, og Skanderborg var jo også forholdsvis tæt på at tage point fra Silkeborg, siger Viborg HK's cheftræner Jakob Vestergaard.

- Så man kan sige, at advarselslamperne er tændte, men det er selvfølgelig en kamp, hvor jeg håber, vi kan dominere, så vi kan skabe et lille hul ved pausen og så trykke speederen i bund. Jeg forventer, at vi har en lidt større fysik, end Skanderborg har, men den skal vi jo sætte i spil før det bliver afgørende. Men selvfølgelig er vi favoritter, siger cheftræneren.

Generelt har Viborg HK været at betragte som favoritter mange gange i denne del af sæsonen, men det har nu heller ikke været et problem.

- Med det program, vi har fået, har der vel kun været udekampen mod Nykøbing, hvor vi ikke har været favoritter, og det har vi jo heldigvis løst rigtig fint. Der har været god energi og masser af godt spil, så det skal vi se, om vi kan fortsætte med, siger Jakob Vestergaard.

Annonce

Fremgang for back

Til onsdagens træning var det også værd at bemærke, at Pauline Bøgelund trænede med i nogle enkelte sekvenser. Men det er dog ikke fordi, at hun er klar lige med det samme.

- Status er, som den har været hele tiden. Hun træner lidt mere med, og det går fremad. Det tager den tid, som det tager, og jeg håber, at hun kan være lidt mere med i næste uge og lidt mere med i ugen efter, men der er ikke sat nogen deadline, siger Jakob Vestergaard.

- Hun skal have tid til at være med og når hun er fuldstændig klar, så er det jo stensikkert, at hun også får spilletid for os, for hun er jo en dygtig håndboldspiller. Det har hun ikke glemt, selvom hun har været skadet.


Jeg forventer, at vi har en lidt større fysik, end Skanderborg har, men den skal vi jo sætte i spil, før det bliver afgørende.

Jakob Vestergaard
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce