Annonce
Viborg HK

Viborg HK-træner: - Vi er bedre fysisk end Skanderborg

Viborg HK har endnu ikke tabt en kamp i indeværende sæson - hverken i ligaen eller pokalen. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Cheftræner Jakob Vestergaard forventer, at Viborg HK slår Skanderborg Håndbold onsdag aften. Fysikken bliver et af nøglepunkterne.

Håndbold: Onsdag aften står den igen på ligakamp for Viborg HK, som denne gang drager en smule mod sydøst, når holdet skal spille mod Skanderborg Håndbold.

Modsat Viborg HK's fremragende start på sæsonen har Skanderborg Håndbold kun hentet en enkelt sejr i denne sæson - den kom dog i seneste runde, hvor holdet mødte oprykkeren Vendsyssel.

- Skanderborg er jo på mange måder en ny størrelse. Det er et hold, som kommer i en rigtig god tilstand efter en storsejr oppe i Vendsyssel, og Skanderborg var jo også forholdsvis tæt på at tage point fra Silkeborg, siger Viborg HK's cheftræner Jakob Vestergaard.

Annonce

- Så man kan sige, at advarselslamperne er tændte, men det er selvfølgelig en kamp, hvor jeg håber, vi kan dominere, så vi kan skabe et lille hul ved pausen og så trykke speederen i bund. Jeg forventer, at vi har en lidt større fysik, end Skanderborg har, men den skal vi jo sætte i spil før det bliver afgørende. Men selvfølgelig er vi favoritter, siger cheftræneren.

Generelt har Viborg HK været at betragte som favoritter mange gange i denne del af sæsonen, men det har nu heller ikke været et problem.

- Med det program, vi har fået, har der vel kun været udekampen mod Nykøbing, hvor vi ikke har været favoritter, og det har vi jo heldigvis løst rigtig fint. Der har været god energi og masser af godt spil, så det skal vi se, om vi kan fortsætte med, siger Jakob Vestergaard.

Fremgang for back

Til onsdagens træning var det også værd at bemærke, at Pauline Bøgelund trænede med i nogle enkelte sekvenser. Men det er dog ikke fordi, at hun er klar lige med det samme.

- Status er, som den har været hele tiden. Hun træner lidt mere med, og det går fremad. Det tager den tid, som det tager, og jeg håber, at hun kan være lidt mere med i næste uge og lidt mere med i ugen efter, men der er ikke sat nogen deadline, siger Jakob Vestergaard.

- Hun skal have tid til at være med og når hun er fuldstændig klar, så er det jo stensikkert, at hun også får spilletid for os, for hun er jo en dygtig håndboldspiller. Det har hun ikke glemt, selvom hun har været skadet.


Jeg forventer, at vi har en lidt større fysik, end Skanderborg har, men den skal vi jo sætte i spil, før det bliver afgørende.

Jakob Vestergaard
Annonce
Kultur For abonnenter

Dagens magasinfund: Skulle du tigge i 1500-tallet, skulle du bære tiggertegn

Danmark

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Livsstil

Et hul i det koksgrå skydække, og straks var kørestolen skiftet ud med svæveflyet: - Det var en vild følelse af bare at være fri

Alarm 112 For abonnenter

Politiet om millionskyldneren på Bilkas p-plads: - Han havde pengene, og han skyldte dem, så vi tog de 3800 kroner

Viborg FF

Viborg FF-træner før debut i midtjysk derby: - Det er meget mere end en fodboldkamp

Debat

Den glemte strejke kan blive den, vi husker

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Sport

Viborg HK-spillere på idrætsmæssig udebane - her kan vi få lov til at være dårlige sammen

Viborg

Overraskende gæst i villahaven: Fisketyven fra Houlkær afsløret på video

Danmark

Albert Dyrlund er død: Youtuberen drømte om opmærksomhed, men ville også gerne af med den

Alarm 112

Opbremsning gik galt: Motorcyklist mistede herredømmet og kurede 25 meter hen ad asfalten

Viborg FF For abonnenter

To som bestemt ikke elsker hinanden - fire nedslag i historien om rivaliseringen mellem Viborg FF og FC Midtjylland

Rundt om Viborg

Godt år for købmand: Ti-doblede overskuddet på et år

Annonce