Annonce
Viborg HK

Viborg HK vandt topkampen mod Herning-Ikast

Viborg HK vandt topkampen mod Herning-Ikast med 29-26. Dermed har VHK stadig kun vundet. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Viborg HK vandt torsdag aften, da de hjemme spillede mod Herning-Ikast. På trods af en tæt første halvleg, blev sejren kørt nogenlunde sikkert i hus i anden halvleg.
Annonce

Håndbold: Torsdag aften var det tid til en rigtig styrkeprøve mellem to tophold, da Viborg HK hjemme i Vibocold Arena skulle op mod Herning-Ikast Håndbold.

Kampen startede noget nervøst, hvor begge hold smed mange bolde væk i de første fem minutter, men så småt fik begge hold fat.

Især defensiven spillede en stor rolle i kampen - og i nogle minutter så det ud til, at VHK havde bedst fat, da de kom foran med tre mål. Men langsomt fik Herning-Ikast spillet sig tilbage i kampen og kunne udligne til 10-10.

Herfra var der ikke rigtig nogen som rykkede fra - Anna Kristensen spillede ellers en rigtig flot første halvleg, desværre for hende var Herning-Ikasts forsvar bare så godt, at VHK ofte måtte forsøge sig fra distancen - og det var med blandet succes. Det kunne man blandt andet læse i skudstatistikken fra Kristina Jørgensen, som noget mod normalen, kun havde scoret tre mål i åbent spil - vel at mærke på otte forsøg.

Derfor virkede det meget fair, da stillingen var 14-14 ved pausen.

Efter pausen var det som om, at Anna Kristensen gik yderligere et step op. Hun reddede en hel del forsøg i de første fem-syv minutter af anden halvleg. Herefter begyndte VHK virkelig at vise skarphed i angrebet og så rykkede man langsomt fra.

Ja faktisk rykkede man så meget fra, at VHK var foran med 25-19 efter cirka et kvarters spil. Det hul havde Anna Kristensen en stor del af æren for.

HIH ville dog ikke lade kampen fortsætte på den måde - de fik bidt sig en smule fast igen, samtidig med at VHK ikke fik scoret så meget, så fik Herning-Ikast langsomt spillet sig ind i kampen igen.

Med få minutter igen var føringen kun på to mål, men så tog VHK lige fat og skabte et hul på tre mål. Det hentede HIH aldrig og dermed kunne VHK altså trække sig ud af kampen med sejr på 29-26.

Kampen i tal

Viborg HK - Herning-Ikast Håndbold 29-26 (14-14)

Håndboldligaen, kvinder, runde 6

Mål for Viborg HK: Kristina Jørgensen 7, Maria Fisker 4, Carin Strömberg 4, Moa Högdahl 4, Majbritt Toft Hansen 3, Sanne Beck Hansen 1, Madeleine Östlund 1, Anna Kristensen 1.

Udvisninger: Viborg HK (5), Herning-Ikast (1)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce