Annonce
Viborg

Viborg-iværksætter optaget i Kraks Blå Bog

Andreas Dirksen er stolt over den faglige anerkendelse, han har fået ved at blive optaget i den nye udgave af Kraks Blå Bog. Foto: Lars Rasborg

Den viborgensiske iværksætter Andreas Dirksen, der er direktør i forlagsvirksomheden Plusbog, er beæret over at være blevet optaget i Kraks Blå Bog.

Viborg: Da Andreas Dirksen for to-tre år siden mødte redaktørerne bag Kraks Blå Bog på en bogkonference i København, drømte han ikke om, at han i 2017 selv ville blive optaget i det berømte opslagsværk.

- Jeg kan huske, at jeg tænkte: Wauw, det er egentlig ret fedt, at man anerkender og giver et skulderklap til de personer, der har betydning for vores samfund på den måde. Men jeg forestillede mig slet ikke, at jeg selv ville ende i bogen, siger Andreas Dirksen, der er direktør i online-boghandlen Plusbog i Viborg.

Han fortæller, at han er stolt over at være blevet optaget.

- Jeg er meget beæret og ydmyg over at have fået den anerkendelse. Det er virkelig fantastisk. Jeg er også glad for, at vi er flere fra forlagsbranchen, der er blevet optaget, for det giver en generel anerkendelse til hele branchen, siger Andreas Dirksen.

Udover Andreas Dirksen er også Lars Erik Strandberg fra forlaget Strandberg Publishing blevet optaget i den nye udgave af Kraks Blå Bog, der blev offentliggjort torsdag.

Annonce

Faglig anerkendelse

Andreas Dirksen har ikke fået nogen selvstændig begrundelse fra folkene bag Kraks Blå Bog på, hvorfor netop han er blandt de nye medlemmer i den eksklusive klub.

Et af de generelle optagelseskriterier er dog, at "man er faglig dygtig og anerkendt indenfor sit område", som der står på opslagsværkets hjemmeside.

Og netop den begrundelse er Andreas Dirksen glad for.

- De har kigget på det med faglige øjne, og det giver jo også en ekstra stolthed. Da vi kom frem med vores idé for syv år siden, var det stort set kun os selv, der troede på det. Og nu er vi her, siger Andreas Dirksen, som dog ikke tror, hans optagelse i Kraks Blå Bog vil få en gavnlig effekt på Plusbogs regnskab.

- Jeg tror ikke, det vil kunne ses på firmaets bundlinje. Det er en anerkendelse og et skulderklap, siger Andreas Dirksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Test på skoler og coronapas med posten

Annonce