Annonce
Viborg FF

Viborg-keeper leverede i landsholdstest

Viborg FF's førstemålmand Lucas Lund var med, da det danske U20-landshold tirsdag eftermiddag mødte Argentinas U23-landshold. Arkivfoto: Johnny Pedersen

Fodbold: Da resten af Viborg FF-truppen smuttede på sommerferie efter oprykningstriumfen sidst i maj, pakkede førstemålmand Lucas Lund fodboldtasken på ny og drog med U20-landsholdet til samling i Malaga.

Tirsdag eftermiddag testede holdet mod Argentinas U23-landsholdet, som er i færd med forberedelserne til OL - og det var med Lucas Lund i buret.

Danmark tabte med 2-1, men Viborg-keeperen leverede solidt i store dele af kampen. Han reddede blandt andet to friløbere.

Annonce

De rød-hvide bragte sig i front efter en times spil, da Lyngby-spilleren Emil Kornvig på elegant vis lobbede bolden i nettet efter et velspillet angreb, og den føring holdt indtil dybt inde i overtiden, hvor Argentina udlignede på straffe og dernæst passerede Lucas Lund i åbent spil.

Det var Lucas Lunds første optræden på U20-landsholdet. Han har tidligere spillet tre U19-landskampe, én på U18 samt én på U17.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Trænerlegenden Ove C. har altid set et kæmpe potentiale i Viborg FF: Vi blev kaldt de grå mus - men vi var de kloge og flittige mus, som kunne slå de andre

Viborg

Så blev det alligevel til en hvid hue

Viborg For abonnenter

Trylleri på Skakbrættet: En flabet fugl og en mand i orange tøj

Annonce