Annonce
Viborg

Viborg-optiker åbner sin butik nummer 12

På billedet ses fra venstre Ulrik Thrane, chefoptiker Marlene Ernø Bak og Claus Honorè. Pressefoto
Annonce

Viborg/Ebletoft: Optiker fra Viborg, Ulrik Thrane, har sammen med makkeren Claus Honoré fra Herning overtaget Ebletoft Optik, som dermed optages i Thiele-kæden, og videreføres som franchise-butik på samme måde som "minikædens" øvrige 11 butikker.

Ulrik Thrane startede med sine Thiele-butikker i Bjerringbro og Viborg i 2015, og slog siden pjalterne sammen med Claus Honoré i en minikæde under Thiele. De to har overtaget og åbnet forretninger i Skjern, Ikast, Randers, Kjellerup, Skive, Hadsund, Aabybro og nu er turen altså kommet til Molslandets hovedstad Ebeltoft. Her anvender man samme kendte og efterprøvede model, hvor den daglige leder - chefoptikeren - kommer med i ejerskabet med en tredjedel af egen butik.

- Det har i den grad virket de andre steder, og alle steder er det lykkedes at vækste omsætningen så meget, at vores kædeekspansion, har været mulig, siger Ulrik Thrane.

Den økonomisk involvering giver incitament til at arbejde hårdt, og den lokale chefoptiker har stor beslutningskompetence og gode muligheder for at involvere sig lokalt. På samme måde som man ser det i Bjerringbro, hvor Ulrik Thranes bror Morten Thrane Stephansen er chefoptiker og partner, mens Ulrik Thrane selv er eneejer af butikken på Mathiasgade i Viborg.

- Det er den første overtagelse, vi har foretaget i år, idet det hele har ligget stille på grund af corona, hvor butikkerne var tvangslukkede i over en måned. Men nu er vi klar igen og efter et overtagelsessalg, lukker vi butikken i halvanden uge og er så klar til genåbning af Danmarks nyeste optikerforretning i Jyllands næstældste købstad fredag før efterårsferien, fortæller Ulrik Thrane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Viborg HK

Kontinuitet på trænerbænken - Viborg HK forlænger med cheftræneren frem til 2024

Annonce