Annonce
Sport

Viborg Q lider snævert nederlag

Viborg Q ramte ikke topniveauet mod Varde. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg Q fik ikke tingen til at fungere i hjemmekampen mod Varde.

U18-DM, piger: Viborg Q tog lørdag eftermiddag imod Varde, hvor man forsøgte at bygge ovenpå et fornemt resultat i forrige kamp.

Viborg Q kom ikke super godt fra start, da man mødte et velspillende hold fra Varde. Gæsterne fra Varde bragte sig nemlig allerede i front efter fem minutter. Herefter bølgede kampen noget frem og tilbage, og ingen af holdene kunne som sådan rigtigt tage styringen på kampen. Efter 19 minutters spil scorede Viborg Q’s, Thea Bønding Andreasen på hovedstød efter en indøvet detalje på hjørnespark, og Viborg Q udlignede dermed til 1-1. 15 minutter senere bragte Varde sig igen i front til pausestillingen 1-2.

Anden halvleg fortsatte som første, med knap så kønt spil, og generelt en hårdt fysisk spillet kamp. Viborg Q fik dog skabt et par chancer, uden rigtig at true Varde mandskabet. Viborg Q blev dog nedlagt to gange i feltet, som på en god dag godt kunne have resulteret i straffespark, ifølge træneren for Viborg Q, Flemming Meldgaard. I slutningen af kampen havde Viborg Q ikke så meget at skyde med, og derfor sluttede kampen 1-2.

- Vi spillede ikke en god kamp i dag. Faktisk spillede begge hold en lidt dårlig kamp i dag. Det blev en meget mere fysisk hårdt spillet kamp, med knap så kønt spil end vi havde håbet på. Vi havde selvfølgelig håbet på at bygge ovenpå den gode præstation fra forrige kamp, men det var ikke tilfældet. Der er dog ét lyspunkt i kampen, og det var vores indøvede detalje på hjørnespark, som viste sig at fungere til UG. Men vi er videre fra denne kamp, og vi ser frem mod næste kamp, sagde træner for Viborg Q, Flemming Meldgaard.

Viborg Q - Varde 1-2 (1-2)

Fodbold, U18 DM, piger

Mål: 1-1 Thea Bønding Andreasen (19.)

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Haveejere vil være selvforsynende

Annonce