Annonce
Sport

Viborg Q U18 fik endelig tre point - bankede modstanderen

Viborg Q's U18-hold vandt med hele 4-0 lørdag eftermiddag. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg Q ved godt, at de ikke vil vinde mange kampe i U18 DM-rækken, men nogle sejre vil det blive til og lørdag kom den første.
Annonce

Fodbold: Inden lørdagens hjemmekamp havde Viborg Q U18 ikke vundet i fire kampe. Det var således blevet til to nederlag og to uafgjorte.

Men weekendens første dag bød altså på sæsonens første sejr - ja det blev ligefrem til en storsejr, da Viborg Q vandt med hele 4-0 mod B 93.

Der skulle dog gå noget tid før scoringerne begyndte at falde. Faktisk var det først i det 54. minut, at man fik scoret til 1-0.

- Vi kunne have lukket den inden pausen - der kunne let have stået 2-0 eller 3-0. Og så frygtede man jo, at det kunne gå den anden vej - men det gjorde det ikke, sagde Viborg Q-træner Martin Simonsen efter kampen.


Vi var endnu bedre i anden halvleg og det viser målene jo også. Det var en meget fortjent sejr.

Martin Simonsen


Men som sagt faldt målene i anden halvleg. Da man havde gjort det til 1-0 gik der kun 13 minutter, så havde man også gjort det til 2-0. Seks minutter senere var det så 3-0, og kort før tid blev det til resultatet 4-0.

- Vi var endnu bedre i anden halvleg og det viser målene jo også. Det var en meget fortjent sejr, sagde Martin Simonsen, som på forhånd havde forventet en sejr.

- Skal vi vinde kampe i år, så var det en af dem, hvor vi skulle gøre det - og det vidner også om klasse, at vi så gjorde det, sagde Martin Simonsen.

Overordnet set var det en kamp, hvor viborgenserne var deres modstander overlegne.

- Det var nok en kombination af, at vi ramte dagen og at vi var et bedre hold. Vi spillede med lidt mere aggressivitet og lidt mere intensitet end vi plejer at gøre, så på det parameter overmatchede vi dem. Og så er vi svære at spille mod, når vi først kommer foran, sagde Martin Simonsen, som også beretter om, at der var chancer til endnu flere scoringer fra Viborg Q.

- Til gengæld havde de ikke et eneste forsøg, hvor man tænkte, at der burde de have scoret. Så de vil næppe heller indvende noget mod, at det var en fortjent sejr, sagde Martin Simonsen.

Med sejren indtager Viborg en 10. plads i rækken, som består af 14 hold.

Viborg Q - B 93 4-0 (0-0)

Fodbold, U18 DM, piger

Målscorer for Viborg Q: 1-0 Julie Mathiasen (54.), 2-0 Tilde Vadsholt (67.), 3-0 Sabine Damgaard (73.), 4-0 Matilde Kristensen (90.).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Viborg

Blindes Jul - en vigtig støtte

Annonce