Annonce
Sport

Viborg Q U18 indledte sæsonen med kedelig nullert

Viborg Q U18 fik et point, da holdet lørdag spillede mod Silkeborg IF Q. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Fodbold: Lørdag begyndte sæsonen for Viborg Q U18. Holdet fra domkirkebyen skulle spille mod Silkeborg IF Q, som man tidligere i opstarten tabte 3-1 til i en træningskamp.

Denne lørdag faldt der dog knap så mange mål. Faktisk faldt der slet ingen, og det mener Viborg Q's træner Martin Simonsen meget kan tilskrives Silkeborgs tilgang til kampen.

- De ville bare afvise os på de ting, vi kunne, og det uden, at de selv blev farlige. Så det blev lidt en tam affære, sagde træneren om kampen.

Udover den defensive spillestil fra Silkeborgs side spillede varmen også en rolle i kampen.

- Når man spiller i 32 grader, så er det jo lige før, at det er på grænsen til, om det er noget, man skal. Man kunne godt se, at kampen var præget af varmen, sagde Martin Simonsen, som dog kan trøste sig med, at formen hos hans spillere virkede god.

- Jeg synes, vi var bedst i de sidste 22 minutter, simpelthen fordi vi var bedst med hensyn til konditionen, så der har vi jo gjort noget rigtigt, sagde han.

Udover formen kunne Martin Simonsen dog også finde andre lyspunkter i den ellers kedelige kamp.

- Vores opbygningspil, som vi har trænet meget på, så godt ud. Især i betragtning af at vi kun havde fire spillere med, som var med, sidst vi spillede en officiel kamp, sagde træneren.

I næste runde skal Viborg en tur til Odense, hvor Martin Simonsens tropper skal møde Team OdenseQ.

Viborg Q - Silkeborg IF Q 0-0 (0-0)

U18 Piger DM

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Annonce