Annonce
Viborg

Viborg-restauratør: Sunset-direktør tvinger mig til at stoppe

Kasper "Sunset" Nielsen - her foran Sunset på Holstebrovej - føler sig presset ud af sine tre Sunset-restauranter af kædens direktør. Arkivfoto
Kasper "Sunset" Nielsen retter en skarp kritik af Sunset Boulevards direktør, Jens Brok, som han mener, har tvunget ham til at trække sig som restaurant-ejer.

Viborg: Efter 18 år traf Kasper R. Nielsen - også kendt som Kasper "Sunset" - torsdag en tung beslutning.

Han trækker sig øjeblikkeligt som ejer af tre Sunset-restauranter - to i Viborg og en i Herning. Det skriver han på Facebook.

Samtidig retter han en skarp kritik af direktøren i Sunset Boulevard, Jens Broch, som han mere eller mindre udpeger som den direkte grund til, at han må trække sig som ejer.

- I fire måneder har jeg været i et limbo med Sunset Boulevards direktør, Jens Broch. Det eskalerede, da jeg fik frataget vores restaurant i Vejle Nord den 28/6-2019, skriver Kasper Nielsen på Facebook om sin fjerde restaurant.

Butikkerne lukker ikke, men Kasper Nielsen trækker sig altså som ejer.

Han skriver videre om situationen:

- Da det skete, vidste jeg godt, at risikoen for en konkurs var både overhængende og reel. Men de rådgivere, jeg har haft ved min side henover sommerferien, og min bank har hele vejen igennem håbet og troet, at Jens Brok ville komme til fornuft og bringe mig ind i varmen igen, men det er desværre ikke sket. For en uge siden var der et nyt møde med bank og Sunset, men der var ikke nogen lykkelig udgang af det. Banken har arbejdet intenst siden på at få noget til at lykkes her i ellevte time, men de løsninger, der er arbejdet på, kan jeg ikke se mig selv i.

- Derfor informerede jeg banken i går formiddags om, at jeg var ude og gerne ville aflevere nøglerne til vores butikker til dem. Jeg lovede at tage på arbejde i går, velvidende at mine 18 år i Sunset var ovre. Jeg er selvsagt både trist, ked af det og sur.

- Kæmpe stort tak for rejsen til alle mine kollegaer igennem årene, tak for jeres fantastiske indsatser, tak fordi, jeg har haft muligheden for at arbejde med jer. Bare tak, skriver Kasper Nielsen.

Avisen har forsøgt at tale med både Sunset Boulevards direktør Jens Broch og Kasper Nielsen. Men Jens Broch var optaget, da vi ringede, og Kasper Nielsens telefon gik direkte på telefonsvareren – og det er ikke sikkert, at Kasper Nielsen bliver til at få fat i. Han afslutter selv på Facebook:

- I er velkomne til at kontakte mig, men fredag, lørdag og søndag vil jeg dog tillade mig at holde fri og være sammen med min kæreste, familie og venner.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce