Annonce
Viborg

Viborg spiser sammen i varmestuen – og du er inviteret!

Viborg spiser sammen i varmestuen. Arkivfoto: Morten Dueholm/Scanpix 2016)

Viborg: Fælles måltider er med til at skabe fællesskaber, og det ved de i varmestuen i Viborg, som Kirkens Korshær har drevet siden 1990. Her bliver der hver dag lavet mad til primært Viborgs udsatte borgere.

Nu dækker "Viborg Spiser Sammen" op til fællesspisning i Varmestuen onsdag den 22. maj klokken 18.00.

- Måltidet har en stor kraft i at understrege ligeværd og værdighed. Og så er det et sted, hvor man kan mødes og snakke om det, der er svært i livet, fortæller Mads Bæk som er varmestueleder i Viborg.

De mange frivillige medarbejdere modtager et sted mellem 25 og 40 gæster hver dag, og al maden bliver lavet fra bunden.

- Varmestuen er ikke et sted, man lige kommer forbi, men stedet gør en stor forskel for mange mennesker og mindsker ensomhed og udsathed i byen, siger Rikke Brøndum fra De Frivilliges Hus.

Få mere at vide om Varmestuen og tankerne bag stedet, nyd et godt måltid mad og tag del i et hyggeligt møde mellem mennesker. Spisebilletten koster 40 kr. pr. person, og du skal selv medbringe drikkevarer. Køb billetter på www.viborgbib.dk eller på et af bibliotekerne i Viborg Kommune.

Man mødes i varmestuen i Sct. Leonis Gade 8. Det er Kulturselskabet, De Frivilliges Hus og Viborg Bibliotekerne, der arrangerer fællesspisningen, og alle er velkomne.

And

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce