Annonce
Viborg

Viborg spiser sammen i varmestuen – og du er inviteret!

Viborg spiser sammen i varmestuen. Arkivfoto: Morten Dueholm/Scanpix 2016)
Annonce

Viborg: Fælles måltider er med til at skabe fællesskaber, og det ved de i varmestuen i Viborg, som Kirkens Korshær har drevet siden 1990. Her bliver der hver dag lavet mad til primært Viborgs udsatte borgere.

Nu dækker "Viborg Spiser Sammen" op til fællesspisning i Varmestuen onsdag den 22. maj klokken 18.00.

- Måltidet har en stor kraft i at understrege ligeværd og værdighed. Og så er det et sted, hvor man kan mødes og snakke om det, der er svært i livet, fortæller Mads Bæk som er varmestueleder i Viborg.

De mange frivillige medarbejdere modtager et sted mellem 25 og 40 gæster hver dag, og al maden bliver lavet fra bunden.

- Varmestuen er ikke et sted, man lige kommer forbi, men stedet gør en stor forskel for mange mennesker og mindsker ensomhed og udsathed i byen, siger Rikke Brøndum fra De Frivilliges Hus.

Få mere at vide om Varmestuen og tankerne bag stedet, nyd et godt måltid mad og tag del i et hyggeligt møde mellem mennesker. Spisebilletten koster 40 kr. pr. person, og du skal selv medbringe drikkevarer. Køb billetter på www.viborgbib.dk eller på et af bibliotekerne i Viborg Kommune.

Man mødes i varmestuen i Sct. Leonis Gade 8. Det er Kulturselskabet, De Frivilliges Hus og Viborg Bibliotekerne, der arrangerer fællesspisningen, og alle er velkomne.

And

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Butikschef vender tilbage til Wagner

Annonce