Annonce
Viborg

Viborg-studerende modtager Cartoon Network studielegat

Georges Marion fra Frankrig som studerer Character Animation, og Tzook Har-Paz fra Israel fra The Animation Workshop har modtaget legatet til Cartoon Network. Foto: The Animation Workshop
På dette års store animationsfestival i Annecy, Frankrig, er studielegatet fra Cartoon Network for andet år i træk gået til studerende ved The Animation Workshop i Viborg.
Annonce

Viborg: I 2018/2019 valgte Cartoon Network at støtte talentfulde studerende i animationsverdenen i den såkaldte EMEA region (Europa, Mellemøsten og Afrika), og valget faldt da på en studerende fra The Animation Workshop.

I skoleåret 2019/2020 har Cartoon Network valgt at forsætte sin støtte til EMEA -regionen, og denne gang har studielegatet ønsket at fokusere på talentfulde unge, der mestrer genren ”comedy”.

Og for anden gang i træk er studielegatet gået til studerende fra The Animation Workshop i Viborg.

Annonce

Skal hjælpe nyt talent

Studielegatet fra Cartoon Network gives til unge med et særligt stort talent.

For at komme i betragtning til dette legat skal de studerende indsende eksempler på deres arbejde inden for "comedy"-genren, hvorefter Cartoon Network udvælger den/de mest talentfulde, som modtagere af legatet.

- Vi ønsker at hjælpe nyt talent fremad, så de på sigt kan skabe idéer og indhold hos Cartoon Network, og vi er begejstrede over, at vi igen i år kan udbyde dette studielegat, forklarer Patricia Hidalgo fra Cartoon Network. Hos The Animation Workshop er der også stor glæde over, at Cartoon Network igen har ladet valget falde på studerende fra The Animation Workshop.

- Vi er meget begejstrede over, at Cartoon Network har mulighed for at uddele et legat til en elev fra EMEA regionen, siger Michelle Nardone, uddannelsesleder for bacheloruddannelserne Character Animation og Computer Graphic Arts hos The Animation Workshop.

- Studielegatet har stor betydning, fordi den danske regering de senere år har reduceret antallet af studielegater til udenlandske studerende, og det gør det svært for de talentfulde unge at få økonomien til at hænge sammen, så de kan færdiggøre deres uddannelse. Dette års studielegat fra Cartoon Network deles af to elever på The Animation Workshop: Georges Marion fra Frankrig som studerer Character Animation, og Tzook Har-Paz fra Israel som studerer Graphic Storytelling.

Annonce

Et langt og givende samarbejde

The Animation Workshop har igennem tiden haft et langt og givende samarbejde med Cartoon Network.

Op til flere af skolens elever har været i praktik på stationen, og det har efterfølgende givet grobund for en karriere og et samarbejde mellem de studerende og Cartoon Network.

For eksempel kan nævnes Eva Lee Wallberg og Christian Bøving-Andersen, der begge har en bachelor i animation fra The Animation Workshop.

De fik arbejde hos Cartoon Network som animatorer, fik en idé som de fremlagde for stationen, og i dag er de "showrunners" (hovedforfattere og producenter) på deres eget projekt The Heroic Quest of the Valiant Prince Ivandoe, som blev lanceret på Cartoon Network i 2017.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Viborg FF's vej til sydafrikansk landsholdsspiller og mange nye fans

Sport

Officielt: Viborg FF må suspendere billetter og lukker kun 500 tilskuere ind til Skive-kamp

Annonce