Annonce
Sport

Viborg-talent med tre uforglemmelige uger

Det har været en stor oplevelse at være på besøg i de to store klubber, der begge har flere hundrede ansat. Privatfoto

Oliver Alexander Henriksen har haft tre hektiske uger med besøg hos både Heerenveen og Middlesbrough. Nu tygger han sammen med familien på, hvad fremtiden skal bringe.

Viborg: Det har været nogle oplevelsesrige uger for den 15-årige FK Viborg-spiller, Oliver Alexander Henriksen.

På sin 15 års fødselsdag skrev han under på en agentkontrakt med People In Sport, hvorefter de følgende uger bød på et kort prøvetræningsophold hos engelske Middlesbrough, en kamp med FK Viborg, et ugelangt ophold hos hollandske Heerenveen, hvorefter han også lige nappede en DBU-samling for de bedste spillere vest for Storebælt.

- Det har været tre uger, som Oliver aldrig glemmer - uanset hvad fremtiden bringer, siger faderen Per Henriksen, som er sikker på, at oplevelserne også er med til at modne sønnen.

- Det giver noget erfaring for sådan en knægt, at man den ene uge går ind og hilser på nogle nye mennesker, og så nogle helt andre ugen efter igen. Så det har været fantastisk, og han er blevet taget godt imod begge steder, siger Per Henriksen.

Det var til FK Viborg Elite Cup, at de to klubber havde spottet Oliver Alexander Henriksen og ønskede ham til prøvetræning.

Hvad der videre skal ske er endnu ikke afgjort. Per Henriksen fortæller, at man er i en god dialog med VFF, ligesom man afventer evalueringer fra de to udenlandske klubber.

- Vi skal først og fremmest finde ud af, hvad Oliver selv gerne vil. Hvis han vil til udlandet, så kan det først blive, når han fylder 16 år, og vi vil først og fremmest lytte til, hvad Oliver har i tankerne, og så må vi lave en plan for det, siger Per Henriksen, der fortæller, at man ikke har noget hastværk, men tror, at beslutningen om den nærmeste fremtid kan tages inden sommerferien.

Undervejs skulle han både træne og testes, men klubberne viste også forholdene frem.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Ingen sigtet for corona-kriminalitet i Viborg: - Det er den adfærd og fornuft, der skal bringe os i mål

Annonce