Annonce
Viborg

Viborg Teaterforening klar med program: Efter sommerferien er der igen spænding på de skrå brædder

Folketeatrets forestilling "Robin Hood" kommer til Viborg i februar 2021. Foto: Gudmund Thai
Teatrene har været lukkede og slukkede på grund af corona-krisen, men sådan bliver det forhåbentligt ikke ved. Viborg Teaterforening har i hvert fald lavet et spændende program til sæsonen 2020-2021.

Viborg: Viborg Teaterforening kom brat ud af indeværende teatersæson på grund af corona-krisen, og flere af de scenekunstneriske oplevelser måtte aflyses. Har man savnet spænding på de skrå brædder, har foreningen heldigvis planlagt endnu en spændende sæson.

Den næste starter den 3. september med en kabaret med karakter. Det er den Reumert-nominerede skuespiller, satiriker, instruktør og dramatiker Jacob Morrilds 20-års jubilæumskabaret "Hurra", der har modtaget fem-stjernede anmeldelser.

- Han begejstrer altid sit store publikum, og dette show indleder teaterforeningens store sæson-program med over 40 forestillinger indenfor alle scenekunstens genrer; drama, komedie, opera, ballet, dans og spændende børneteater, siger formand Lars Munkøe.

Den Jyske Opera kommer forbi byen - men ikke teateret. Operaens version af Verdis "Rigoletto" er nemlig lokket til Viborg i et samarbejde mellem teaterforeningen og Tinghallen, og den bliver opført i sidstnævntes nye lokaler på Tingvej.

I den mere finkulturelle ende af spektret bringer også Det Kongelige Teater to forestillinger til Viborg Teater. Der er tale om det over 100 år gamle drama "Et dukkehjem" af Henrik Ibsen, og "Et tysk liv" med Kirsten Olesen i hovedrollen.

Det bliver også muligt at tage hele familien med i teatret, når Folketeatrets "Robin Hood" tager scenen til februar næste år, eller når Sigurd Barrett fortæller om de græske guder i marts.

Der kommer til at være en bred vifte af professionel scenekunst på i Viborg Teater og Musiksal i sæsonen 2020-2021. Program og billetter kan ses på teatrets hjemmeside.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To biler i trafikuheld ved Løgstrup

112

Ild i træ blev hurtigt slukket

Viborg FF

Tilfreds Viborg-træner efter test i Hobro: - Vi kunne kende os selv

Annonce