Annonce
Sport

Viborg-træner om svær Vendsyssel-kamp: - Lukkede alt for mange mål ind i første halvleg

Der var mere at klappe af i anden halvleg for Jakob Vestergaard. Foto: Morten Pedersen
Viborg HK havde forsvarsproblemer i første halvleg mod bundproppen, men fik sat tingene på plads i anden halvleg.

Håndbold: Viborg HK's kamp mod Vendsyssel Håndbold endte med at blive en regulær arbejdssejr. Spillet kom aldrig rigtigt til at flyde i første halvleg, og så var VHK pludselig bagud med 16-15 ved pausen.

Efter pausen fik Viborg HK-spillerne dog vendt kampen - og til sidst kom sejren til at lyde på 30-24.

Træner Jakob Vestergaard fortæller, at snakken i pausen hjalp topholdet fra Viborg.

- De scorede 16 mål i første halvleg, og det er alt for mange. Hvis vi skal være gode, så skal vi lukke langt færre mål ind. Men vi løste det fint i anden halvleg. Men ros til dem for at have spillet godt, sagde Jakob Vestergaard.

Kampen i tal

Vendsyssel Håndbold - Viborg HK 24-30 (16-15)

Håndboldligaen, kvinder

Mål VHK: Maria Fisker 9, Line Haugsted 7, Carin Strömberg 4, Ida-Marie Dahl 4, Thilde Frandsen 3, Moa Högdahl 2,  Laura Damgaard 1

Udvisninger: Vendsyssel Håndbold 3, VHK 2

Dommere: Jeppe Vestergaard og Daniel Møller

Annonce

Frustreret hold gik til pause

Den svære start på kampen gik heller ikke VHK-spillernes egne næser forbi. Maria Fisker, som var VHKs bedste spiller på dagen, fortæller, at spillerne var frustrerede over egen indsats i de første 30 minutter.

- Ved pausen var vi frustrerede og irriterede, fordi vi spillede dårligt, og vi lod dem gøre de ting de er bedst til. Det skal man ikke, fordi så er Vendsyssel et godt hold. Men vi lykkedes med at hive op i os selv i pausen, sagde Maria Fisker.

Maria Fisker var en af dem, som havde tur i den mod Vendsyssel. Foto: Johnny Pedersen. 

Den rutinerede fløjspiller formåede selv at score ni mål i kampen. Og det var vigtigt, fordi i perioder virkede det til, at VHK havde svært ved at finde vej igennem Vendsyssel-defensiven.

- Jeg kom godt igang, og så var det mig der fik overtaget mod keeperen. Det er altid en dejlig følelse som spiller, sagde Maria Fisker.

Annonce

Tilfreds med de to point

På trods af den svære start på kampen, så kunne Viborg HK cruise sejren hjem i kampens døende minutter. Og slutteligt var det en glad og lettet Jakob Vestergaard, som kunne se tilbage på to point, som luner i kampen om førstepladsen.

- Vi fik meget bedre styr på det i anden halvleg. Vi lavede færre fejl og dækkede bedre op, og det var det der afgjorde kampen. Vi tog gode initiativer med at ligge Fisker frem, og det er hun dygtig til. Og så scorede vi bedre på vores chancer, sagde Jakob Vestergaard.


- Vi fik meget bedre styr på det i anden halvleg. Vi lavede færre fejl og dækkede bedre op, og det var det der afgjorde kampen. Vi tog gode initiativer med at ligge Fisker frem, og det er hun dygtig til. Og så scorede vi bedre på vores chancer.

Jakob Vestergaard, cheftræner i VHK


- Men forstå mig ret, jeg er mega glad for en arbejdssejr. Pointene her tæller ligeså meget som alle andre steder, og det er dejligt at vi viste at vi kan justere, sagde Jakob Vestergaard.

Med sejren kravlede VHK tilbage på ligaens andenplads, og har nu atter kun to point op til Odense Håndbold på førstepladsen.

Næste opgave venter på lørdag i Randers.

Viborg HK måtte slide for det mod Vendsyssel. Foto: Johnny Pedersen


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce