Annonce
Sport

Viborg-venner fra gymnasiet skriver nyt kapitel i deres betting-eventyr: Investerer for 1,5 milliarder kroner i USA

Christian Kirk Rasmussen og Jesper Søgaard fortsætter deres eventyr i betting-branchen. Arkivfoto: Morten Pedersen
Jesper Søgaard og Christian Kirk Rasmussen står i spidsen for betting-virksomheden Better Collective og har nu investeret massivt i det amerikanske marked.

Betting: For næsten 20 år siden gik Jesper Søgaard og Christian Kirk Rasmussen på Viborg Katedralskole. I dag ejer de et flertal af aktierne i betting-virksomheden, Better Collective A/S, som har kæmpe succes og senest er kommet ind på det amerikanske marked.

Better Collective har i USA netop investeret i selskabet The Action Network til en pris af svimlende 1,5 milliarder kroner.

»Jeg er begejstret for at kunne byde The Action Network og vores nye kolleger velkommen til Better Collective. Det er det største opkøb i Better Collectives historie, og det giver os en førende position i USA og et stærkt fundament for at kunne drage fordel af den fortsatte regulering af det amerikanske spilmarked,« udtaler Jesper Søgaard, adm. direktør for Better Collective og medstifter af selskabet, i en pressemeddelelse.

Annonce

I USA var sports-betting på internettet i mange år forbudt, men nu har i alt 13 stater gjort digitale sportsspil lovlige.


Det er det største opkøb i Better Collectives historie, og det giver os en førende position i USA og et stærkt fundament for at kunne drage fordel af den fortsatte regulering af det amerikanske spilmarked

Jesper Søgaard, CEO i Better Collective


Folkebladet bragte sidste sommer et stort interview med Jesper Søgaard og Christian Kirk Rasmussen, som fortalte om deres forretningseventyr i betting-branchen. Her var de også inde på det store potentiale i USA.

- Det kan blive en kæmpe forretning for os alt efter de enkelte staters lovgivning. Vi betragter USA som Europa - det vil sige som en masse lande, der gør noget forskelligt på spilområdet. Vi har nu kontor i Nashville (Tennessee) og Fort Lauderdale (Florida), så vi er godt i gang, sagde Jesper Søgaard dengang.

Better Collective er en sportsbetting mediegruppe, en såkaldt affiliate, der ejer online platforme med spiltips og indhold, der linker til spiludbydere. Når Better Collective skaffer nye kunder til en udbyder, får selskabet en del af den omsætning, som kunderne generer.

Better Collective har hovedkontor i København og er noteret på Børsen i Stockholm.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Trænerlegenden Ove C. har altid set et kæmpe potentiale i Viborg FF: Vi blev kaldt de grå mus - men vi var de kloge og flittige mus, som kunne slå de andre

Viborg

Så blev det alligevel til en hvid hue

Viborg For abonnenter

Trylleri på Skakbrættet: En flabet fugl og en mand i orange tøj

Annonce