Annonce
Navne

Viborgenser er ny advisory board-formand i Danish Export – B2B Marketing

 Heidi Westerby er valgt som ny formand i advisory boardet i Danish Export – B2B Marketing. Pressefoto.

Navne: Heidi Westerby er valgt som ny formand for advisory boardet i Danish Export – B2B Marketing, der er foreningens netværk for marketingansvarlige i B2B eksportvirksomheder.

Heidi Westerby bor i Viborg, og hun har mere end ni års erfaring med marketing, branding og kommunikation i danske eksportvirksomheder og er i dag Marketing Manager i PCP Corporation, hvor hun står i spidsen for at udvikle marketing.

Heidi Westerby har siddet i advisory boardet for Danish Export – B2B Marketing siden 2016, hvor hun har bidraget med kompetencer inden for digital marketing, strategi, synliggørelse af resultater og samspillet mellem marketing og salg. Netværket har i dag 64 medlemmer og er en del at Danish Export Association, der repræsenterer mere end 600 danske eksportvirksomheder.

Som formand vil Heidi Westerby sammen med det øvrige advisory board bidrage til fortsat at styrke netværket, hvor medlemmerne får viden, værktøjer og kontakter blandt andre marketingansvarlige i B2B eksportvirksomheder, så de kan udvikle marketingindsatsen og understøtte eksportsalget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ungdomspræst og afgået Mercantec-direktør vil i byrådet: Parti præsenterer nye kandidater - igen

Annonce