Annonce
Navne

Viborgenser fik titlen som årets kollega i landsdækkende elvirksomhed

Morten Busk Klitte er årets kollega hos El:Con. Der er blomster og diplom fra administrerende direktør Jesper Knudsen. PR foto
Morten Busk Klitte fra Viborg er populær blandt de cirka 800 medarbejdere hos El:Con.

Viborg: Der var hele 93 nomineringer til at blive Årets Kollega i El:Con, der råder over knap 800 medarbejdere. Vinderen blev overmontør Morten Busk Klitte fra Viborg. Han blev kåret ved virksomhedens 35-års fødselsdagsfest forleden.

- Jeg er meget glad for den ære, det er at blive årets kollega, men jeg er også meget overrasket. Jeg arbejder ikke bevidst på at være en super kollega, når jeg møder om morgenen. Jeg tror bare, det falder mig naturligt at være der for mine kollegaer, siger Morten Busk Klitte i en pressemeddelelser.

Annonce

Indstillet af fem kolleger

Det er medarbejderne selv, der har indstillet deres kollegaer til prisen. Hele fem kollegaer havde således indstillet Morten Busk Klitte til titlen som årets kollega, og blandt nomineringer lød det, at Morten er en super primusmotor for godt humør, et naturligt samlingspunkt og i besiddelse af en arbejdsmoral i top, ligesom han altid er klar til at tilbyde en hjælpende hånd.

I år havde dommerjuryen modtaget 93 nomineringer af 65 forskellige medarbejdere. Begge dele er flest nogensinde.

- Selvfølgelig skal der lyde et særligt tillykke til Morten Busk Klitte, der af sine kollegaer beskrives som et naturligt samlingspunkt og som en kollega, der formår at berige sine kollegaer både socialt og fagligt, udtaler administrerende direktør Jesper Knudsen fra El:Con.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce