Annonce
Navne

Viborgenser med i front for lærerne

51-årige Jacob Svejstrup, Viborg, er blevet valgt til hovedbestyrelsen i Danmarks Lærerforening.
51-årige Jacob Svejstrup, Viborg, har fået sæde i Danmarks Lærerforenings hovedbestyrelse.
Annonce

Viborg: Når ting ændres, således at skoleeleverne får bedre forhold, smitter det positivt af på lærerne - og omvendt i sagens natur.

Det er grundholdningen, og det er med denne fremme i frontallapperne, at den 51-årige Jacob Svejstrup vil angribe sit virke i Danmarks Lærerforenings hovedbestyrelse, hvortil han netop er blevet valgt.

- Jeg tror, at det er vigtigt, at en hovedbestyrelse også har repræsentanter, som kommer fra den helt friske muld og som ved, hvad der rører sig ude på skolerne, siger det nyvalgte hovedbestyrelsesmedlem.

Jacob Svejstrup har siden 2001 arbejdet som lærer på Bøgeskovskolen i Bjerringbro. En årrække inden da virkede han på Rødkærsbro Skole. Siden 2003 har han været sine kollegers tillidsrepræsentant på skolen i Bjerringbro.

Læreruddannelsen tog han fra seminariet i Skive med afgang i 1997.

Fritiden går med blandt andet ølbrygning og naturligvis også med fodbold, for som ung var han med i VFF's førsteholdstrup, så hjemmekampene skal ikke misses.

Han har i et par år haft kolonihave ved Viborg Nørresø. Haven har han endnu, men huset er revet ned, så nu skal han til at bygge sig et nyt.

- Så skal der dyrkes nogle kartofler, siger han.

Hvor meget tid, der lige bliver til at lege have- og handymand, vil tiden vise, for som hovedbestyrelsesmedlem skal han ofte til møder i København.

- Heldigvis kan jeg fortsætte som lærer på Bøgeskovskolen - ganske vist på nedsat tid, men jeg er glad for, at jeg kan bevare kontakten til skolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Varmestue-leder ser ingen let løsning på Trappetorvs-ballade: Man kan højst flytte problemet et andet sted hen

Viborg HK For abonnenter

2020 har været det værste år nogensinde - men forlængelse giver skadet stregspiller grønt fremtidshåb

Annonce