Annonce
Viborg

Viborgenser videre i X-factor

Der var ingen i Emil Damgaard Balles omgangskreds, som vidste, han kunne synge før X Factor, for han har kun sunget i badet og i bilen indtil nu.Foto: Radio Viborg

Emil Damgaard Balle skaffede sig tre ja'er med sangen "Where do my bluebird fly", da X Factor løb over skærmen fredag aften.

Viborg: - Jeg blev godt nok lidt paf. Det havde jeg virkelig ikke regnet med!

Sådan lyder det fra 24-årige Emil Damgaard Balle fra Viborg, der fredag aften blev sendt videre i X Factor.

Han havde ikke fortalt til nogen, at han ville stille op, og faktisk er der heller ikke nogen i hans omgangskreds, der ved, at han har et talent for at synge.

- Jeg har mest sunget for mig selv i badet og i bilen. Men nu har jeg længe gået og overvejet, at jeg gerne ville stille op. Jeg havde den der indre stemme, som sagde, at nu skulle det altså være. Jeg vil gerne udfordre mig selv, så derfor meldte jeg mig til, siger Emil Damgaard Balle.

Han arbejder til daglig som pædagogmedhjælper på bostedet Katrinehaven i Viborg og arbejder desuden freelance ved Radio Viborg.

Nu håber han, at hans deltagelse i X Factor kan være med til at sparke en musikalsk karriere i gang, men han håber også, at hans optræden kan være med til at inspirere andre.

- Jeg var virkelig nervøs, inden jeg skulle synge - tror aldrig jeg har været så nervøs før i mit liv. Men det gik jo fint, så jeg håber, at det kan få andre til også at springe ud i det, selvom de er nervøse, siger Emil Damgaard Balle.

Følg med næste fredag og se, hvor langt den viborgensiske sanger når.

Annonce
Emil Damgaard Balle, som også arbejder freelance ved Radio Viborg, er videre i X Factor. Han håber, at tv-showet kan være med til sætte gang i en musikalsk karriere. Foto: Radio Viborg
Annonce
Forsiden netop nu
112

Betjente var sikre i deres sag, da de nåede frem: Anholdt 71-årig havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce