Annonce
Viborg

Viborgensisk træningstilbud udvider konceptet

Træningstilbuddet "Jeg er for fed" udvider konceptet gennem nyt samarbejde med Den Plantebaserede Sygeplejeske, Stig Ladefoged (t.h.) Sammen med personlig træner Karolina Stefanska (t.v.) vil han supplere tilbuddet med mere viden om sund kost. Foto: Pressefoto.
Træningstilbuddet "Jeg er for fed," udvider nu konceptet gennem et nyt samarbejde, der skal sørge for mere fokus på sund kost.

Mere end halvdelen af Danmarks befolkning er overvægtige, og tallet ser ud til at forværres i fremtiden. Denne statistik forsøger træningstilbuddet ”Jeg er for fed” fra Viborg at lave om på. I et år har konceptet tilbudt træningsforløb til viborgensere, der kæmper med overvægt.

Konceptets stifter, Jakob Harrestrup, og den personlige træner Karolina Stefanska ønsker nu at gøre forløbene endnu mere lukrative. De har udvidet samarbejdet med indlemmelse af Den Plantebaserede Sygeplejeske, Stig Ladefoged, som vil supplere træningsforløbene med viden om sund kost samt inspirere til at træffe sundere valg i hverdagen.

Med udvidelsen håber Jakob Harrestrup at nå endnu flere viborgensere.

- Jeg er rigtig begejstret for, at vi har fået udvidet konceptet med Stig. Det betyder, at vi nu kan tilbyde en kombination af både træning og sund kost på et højt fagligt niveau. Jeg er spændt på samarbejdet og håber, at det kan være startskuddet til, at konceptet naturligt kan vokse sig større og nå ud til flere mennesker, siger han.

Livsstilsforløbene indeholder fællestræninger, en madlavningsaften samt livsstilssamtaler. ”Jeg er for fed” afholder informationsaften i Viborg i Toldbodens konferencelokale den 21. august.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce